Mergi direct la conținut »
Horoscop 19 aprilie 2019. Berbecii, predispuși la stări de nervozitate
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop 19 aprilie 2019. Berbecii, predispuși la stări de nervozitate

Horoscop 19 aprilie 2019. Berbecii, predispuși la stări de nervozitate

Horoscop 19 aprilie 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscop 19 aprilie 2019 – Berbec:

Este o zi cu numeroase momente mai intense și asta poate duce nu doar la suprasolicitare, ci și la stări de nervozitate care pot strica multe.

Horoscop 19 aprilie 2019 – Taur:

Relațiile cu cei din mediul de la serviciu sunt în pericol din cauza neînțelegilor pe care nimeni nu vrea să le clarifice. Totul se inflamează azi, din nimic, așa că e nevoie de bunăvoință.

Horoscop 19 aprilie 2019 – Gemeni:

Poate fi o zi presărată cu mai multe momente tensionate, mai ales în relațiile cu cei dragi pe care îi vezi acum doar ca pe cei care te solicită cel mai mult.

Horoscop 19 aprilie 2019 – Rac:

E nevoie de diplomație adevărată, dar și de bunăvoință sinceră, în fundal, ca să poți ajunge la o soluție pentru o problemă importantă, de familie sau de la muncă.

Horoscop 19 aprilie 2019 – Leu:

S-ar putea să îți faci griji degeaba, pornind de la gesturile nu tocmai frumoase ale unora dintre cei din anturajul apropiat.

Horoscop 19 aprilie 2019 – Fecioară:

Gheorghe Dincă este mândru că este anchetat în paralel și de FBI. „Popicu” a învățat procedurile judiciare în celulă
Recomandări

Gheorghe Dincă este mândru că este anchetat în paralel și de FBI. „Popicu” a învățat procedurile judiciare în celulă

A venit momentul să îți verifici gradul de rezistență interioară în fața unor temeri, reale sau nu. Cele mai puternice sunt cele legate de bani.

Horoscop 19 aprilie 2019 – Balanță:

Ziua poate deveni tumultoasă, ceea ce nu e deloc pe placul tău. Dacă te lași în voia unor emoții negative, de moment, dar foarte intense, vei culege roade pe măsură.

Horoscop 19 aprilie 2019 – Scorpion:

Multe dintre planurile tale nu merg așa cum ai vrea, dar poate că situația nu e chiar așa de gravă și ar fi nevoie doar de ajustări, pe ici, pe colo, în părțile esențiale.

Horoscop 19 aprilie 2019 – Săgetător:

Lăsând la o parte instabilitatea de la serviciu, ai nevoie de o minte limpede și clară, care îți va permite să evaluezi corect problemele cu care te confrunți acum.

Horoscop 19 aprilie 2019 – Capricorn:

Multe te nemulțumesc, de la relația de cuplu la atmosfera de la serviciu și relația cu superiorii. Dacă ai căuta soluții, în loc să fii nemulțumit, ai fi mai câștigat.

Horoscop 19 aprilie 2019 – Vărsător:

Poți face explozie astăzi din cauza unor replici menite să te supere sau spuse la nervi, de un apropiat. Numai că așa nu rezolvi nimic, doar creezi și mai multe probleme.

Horoscop 19 aprilie 2019 – Pești:

Este o zi delicată, care te poate împinge la cheltuieli necugetate sau la o risipă de resurse, de orice fel, pe care cu greu o va înțelege cineva din cei apropiați.

Citeşte şi previziunile Uraniei

Close
Închide
  Close