Horoscop 20 februarie 2020 – Berbec:

Ai în față o zi deosebit de interesantă, în care vei avea ocazia să vezi cu ochii tăi consecințele unor alegeri. Dacă alegi să fii pozitiv, vei culege roade frumoase, dacă nu, nu.

Horoscop 20 februarie – Taur:

Este posibil să fii surprins de unele situații care dau semnale negative, dar nu ai motive reale să ajungi la concluzia că așa va fi și de acum încolo.

Horoscop 20 februarie – Gemeni:

Există riscul unor confruntări cu apropiații, pe diverse teme, dar, cel mai probabil, are legătură cu resursele și cu împărțirea lor.

Horoscop 20 februarie – Rac:

Poți evita conflictele acestei zile, printr-o atitudine matură, de om care înțelege și acceptă defectele și calitățile altora, ca și pe ale sale.

Horoscop 20 februarie – Leu:

S-ar putea să interpretezi greșit anumite gesturi ale unor colaboratori, ca și cum ar fi îndreptate împotriva ta. Adevărul e altul, dar trebuie să îl vezi, ca să îl poți crede.

Horoscop 20 februarie – Fecioară:

Ies la lumină unele dintre cele mai întunecate temeri, sub diferite forme, dar mai ales ca gânduri negre care te îndeamnă să refuzi orice propunere, oricât de avantajoasă ar fi.

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!
Recomandări

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!

 

Horoscop 20 februarie – Balanță:

S-ar putea să ajungi la un conflict acut cu partenerul de cuplu, fără să știi nici tu cum și de ce. Motivele sunt multe și vechi, de când lumea, dar rezolvarea depinde de tine.

Horoscop 20 februarie – Scorpion:

Ar fi bine să eviți deplasările, discuțiile în contradictoriu și orice fel de inițiativă războinică pe care ai avut-o în minte pentru azi.

Horoscop 20 februarie – Săgetător:

Este posibilă o dezamăgire provocată de o persoană dragă, dar trebuie să fii sigur că ceea ce crezi tu pe moment, e și adevărat.

Horoscop 20 februarie – Capricorn:

Se poate reaprinde flacăra războiului în familie, fără vreun motiv special. De tine depinde cum va evolua această problemă, dacă se va agrava sau nu.

Horoscop 20 februarie – Vărsător:

Ești în conflict cu unii dintre cei din anturajul apropiat, din diverse motive, dar cele mai multe au legătură cu impresia ta că nu te mai bucuri de respectul lor.

Horoscop 20 februarie – Pești:

Ar fi bine să eviți cheltuielile, de orice fel, dar și deciziile importante care au o componentă financiară. Este ziua imprudențelor pe care le poți plăti scump.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 15 – 21 februarie 2020. Marte va intra în zodia Capricornului. Soarele va intra în zodia Peștilor | VIDEO URANISSIMA

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres