Horoscop 20 ianuarie 2020 – Berbec:

Ești invitat să devii mai profund, mai grijului față de ceilalți, mai prietenos și mai cald în toate interacțiunile cu cei din jur. Vor apărea și roadele, la momentul potrivit.

Horoscop 20 ianuarie 2020 – Taur:

Ziua aduce o schimbare importantă, pe care o vei observa, în primul rând, în propriile gânduri, intenții și dorințe. Și ceilalți o trăiesc, dar în felul lor.

Horoscop 20 ianuarie 2020 – Gemeni:

Ai nevoie de o împrospătare a ideilor, a planurilor legate de progresul profesional și personal. O poți face simplu, informându-te sau cerând ajutorul cuiva care se pricepe.  

Horoscop 20 ianuarie 2020 – Rac:

S-ar putea să te trezești pus în situația de a-ți schimba prioritățile, chiar în momentul în care credeai că le-ai clarificat și știi pentru ce faci eforturi. 

Horoscop 20 ianuarie 2020 – Leu:

Incep să conteze foarte mult relațiile, mai ales parteneriatele pe care ai reușit să le păstrezi. Și acestea vor trece prin diverse etape, dar schimbările nu vor afecta esența lor.

Horoscop 20 ianuarie 2020 – Fecioară:

Bine ar fi să îți păstrezi optimismul și dacă nu știi să fii optimist, să alegi, cel puțin, gândurile bune, cele care nu fac rău nimănui, nici măcar ție.

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar
Recomandări

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar

 

Horoscop 20 ianuarie 2020 – Balanță:

Viața sentimentală va deveni mai dinamică, dar acest dinamism poate duce și la schimbări pe care nu le înțelegi și de aceea nici nu le dorești.

Horoscop 20 ianuarie 2020 – Scorpion:

Este necesar să te ocupi mai mult de familie, de problemele celorlalți, să le respecți dreptul de a alege cum să trăiască și să demonstrezi acest lucru prin fapte.

Horoscop 20 ianuarie 2020 – Săgetător:

Ești în formă, dar ai nevoie de o limpezire a gândurilor, ca să nu induci în eroare pe nimeni, în primul rând pe tine. Bine ar fi să ai răbdare, să judeci la rece ce ai de gând.

Horoscop 20 ianuarie 2020 – Capricorn:

Nevoia ta de a te elibera de constrângeri este, de fapt, expresia nevoii de a trăi mai frumos, mai liber, fără atâtea poveri inutile.

Horoscop 20 ianuarie 2020 – Vărsător:

Iese soarele și pe strada ta, dar încă nu e suficient de luminos cât să te ajute să îți faci curățenie în viață. Sigur, poți începe chiar de azi, dar cu mai multă bunăvoință.

Horoscop 20 ianuarie 2020 – Pești:

Incep să se clarifice, de la sine, anumite situații care te-au preocupat destul de mult. Este esențial să acorzi atenția cuvenită celorlalți, înainte de a trage concluzii despre orice.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 18 – 24 ianuarie 2020. Soarele va intra în zodia Vărsătorului. Lună Nouă în Vărsător | VIDEO URANISSIMA

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor
HOROSCOP

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor