Horoscop 2022 BERBEC

DRAGOSTE: Este, de departe, domeniul care va suferi cele mai puține turbulențe în noul an. Poți strica, pe întreg parcursului anului, armonia deja existentă în cuplu, dacă îți exagerezi valoarea sau ceri partenerului mai mult decât este acesta dispus sau poate să ofere. În a doua parte a anului, va trebui să-ți protejezi familia de intervențiile nefericite ale rudelor, din ambele părți.

CARIERĂ: Vei fi foarte ocupat întregul an să demonstrezi nu numai că ești de încredere, ci poți și crește, învățând din mers altceva. Ar fi bine să acorzi o atenție specială oricărui fel de examen pe care îl ai de dat, cel puțin până în aprilie. Vei avea parte de protecție, întregul an, în acest domeniu, inclusiv prin intervenții directe care vor opri inițiativele care ți-ar putea afecta continuitatea la locul de muncă.

SĂNĂTATE: Acesta este domeniul care beneficiază de cele mai frumoase auspicii în noul an. Vei avea șansa de a te vindeca de o boală cronică, de a te reface mai repede după o boală anume sau de a descoperi ce ți se potrivește, în materie de alimentație și cât de mult contează aceasta pentru a-ți restabili starea de sănătate. În a doua parte a anului, vei fi tentat să dai vina pe moștenirea genetică, pentru unele dintre problemele pe care nu ai reușit să le rezolvi.

BANI: Acesta este, de departe, cel mai dinamic domeniu din existența ta, ceea ce înseamnă că urmează un an cu activități multiple, pe lângă serviciu și poate chiar foarte diferite de acesta. Veniturile vor crește de fiecare dată când vei fi dispus să scoți la lumină un talent al tău și vei cere ceea ce crezi că ți se cuvine pentru asta. Oricum nu vei avea liniște până nu vei reuși ceva în acest sens, așa că poți considera noul an ca fiind unul favorabil pentru schimbări pe plan financiar.

EXCLUSIV. Cum a reușit să fugă un cuplu din Mariupol din „iadul lumii ruse” trecând prin filtrele ocupanților: „Te pun să te dezbraci, să-ți lași amprentele, să-ți arăți coatele, limba, să spui cine ești”
Recomandări
EXCLUSIV. Cum a reușit să fugă un cuplu din Mariupol din „iadul lumii ruse” trecând prin filtrele ocupanților: „Te pun să te dezbraci, să-ți lași amprentele, să-ți arăți coatele, limba, să spui cine ești”

Horoscop 2022 TAUR

DRAGOSTE: Timp de un an și jumătate se poate schimba totul în relația de cuplu în care ești implicat acum, iar aceste schimbări vor porni de la tine, în primul rând. Ești în plin proces de transformare a personalității, așa că vei găsi mult mai greu motive să fii mulțumit și împăcat cu situația actuală. Relațiile care vor rezista acestui asalt prelungit sunt relații mature, bazate pe sentimente reale.

CARIERĂ: Se anunță noi piedici sau reinventarea unora vechi, pe lângă o creștere a pretențiilor ca să poți rămâne în poziția pe care o ocupi acum. De mai bine de un an duci pe umeri o greutate suplimentară, iar în noul an această senzație că trebuie să faci eforturi ieșite din comun, pentru a obține lucruri care la alții vin mult mai ușor, va crește. Dar, la un moment dat, vei ajunge acolo unde meriți să fii, poate într-un loc pe care nici tu nu l-ai luat în calcul foarte serios.

SĂNĂTATE: Este un domeniu ceva mai liniștit, în care noutățile vin doar în cazul în care există boli mai puțin obișnuite, pentru care vei avea șansa de a descoperi soluții unice, personalizate, în urma unei cercetări îndelungate. Până în aprilie există pericolul de a te intoxica mai des cu alimente, din neglijență sau neștiință. Din aprilie începe o perioadă care poate aduce pericole la drum. Este bine să stai departe de orice apă și să acorzi mai multă atenție oricărui lichid pe care-l consumi.

Mii de copiii au fost aduși cu cravate roșii în fața Kremlinului. Ce spune simbolul „pionerilor” în toată Europa de Est?
Recomandări
Mii de copiii au fost aduși cu cravate roșii în fața Kremlinului. Ce spune simbolul „pionerilor” în toată Europa de Est?

BANI: Zbaterile tale în legătură cu planul financiar nu vor înceta în noul an, dar vor căpăta un aspect mai practic. Până în aprilie vei fi convins că numai prin obținerea unor informații privilegiate vei reuși să-ți îmbunătățești situația financiară, după care te vei lămuri că aceasta e cea mai complicată cale, inclusiv prin apariția unor posibile probleme cu legea, cu care nu e bine să te joci nici în noul an.

Horoscop 2022 GEMENI

DRAGOSTE: Se face liniște, dintr-odată, în cel mai agitat domeniu al vieții tale din ultimii ani și vei ajunge să te întrebi dacă e bine sau rău. Singura sursă de probleme rămâne, până în aprilie, tendința ta de a acoperi adevărul, de a-l amesteca cu iluzii în care alegi să crezi pentru că e prea dureros să te gândești la cum stă treaba în realitate. Ai prieteni adevărați, care te pot ajuta cu sfaturi sincere, dar tu trebuie să le ceri.

ICR și-a dat în judecată sute de angajați și pierde pe bandă rulantă. „Bani aruncați de pomană”, spune chiar avocatul plătit de institut cu 25.000 de euro
Recomandări
ICR și-a dat în judecată sute de angajați și pierde pe bandă rulantă. „Bani aruncați de pomană”, spune chiar avocatul plătit de institut cu 25.000 de euro

CARIERĂ: Vei avea ocazia, în noul an, să urci o treaptă profesională, să-ți netezești drumul pentru a ajunge acolo sau să beneficiezi de ajutorul unui protector care te poate sprijini să progresezi. Este o fereastră de oportunitate destul de scurtă, așa că ar fi bine să ai foarte clar în minte ce vrei și să faci ceea ce trebuie pentru a reuși. Pe tot parcursul anului, vei fi tentat, ca și în ultimii ani, de altfel, să îți exagerezi calitățile și meritele.

SĂNĂTATE: Ți-a venit rândul să te ocupi de probleme de sănătate cronice acumulate, descoperite sau nu. Întregul an vei avea de lucru cu aceste probleme, care nu mai pot fi neglijate, pentru că încep să dea semne că sunt capabile să creeze reacții în lanț, în întregul organism. Începând cu luna aprilie, ar fi bine să fii mult mai atent la tot ce consumi, mai ales la tot ce se prezintă sub formă lichidă, să te asiguri că nu e un fel de otravă deghizată în ceva bun. Tot anul va trebui să ai grijă de sănătate, ca să nu ajungi să îți neglijezi munca din cauza problemelor, mai vechi sau mai noi.

BANI: Ai un istoric destul de complicat pe plan financiar, de care nu vei scăpa nici în noul an. Ba din luna aprilie încolo se pot adăuga și alte probleme prin pierderi, întârzieri, deposedări sau alte complicații provocate de neglijență, neatenție ori decizii nerealiste. Veniturile pot crește, pentru scurt timp, la începutul anului, prin aportul partenerului de cuplu sau al altui membru al familiei.

Horoscop 2022 RAC

DRAGOSTE: Întregul an tu vei fi cel care oferă sau așa ar trebui să fie, ca să te asiguri că relațiile pe care le construiești sunt frumoase și trainice. Ceea ce construiești acum este durabil, dar va fi supus unor fluctuații majore în anii următori. Din aprilie, există riscul să îți sabotezi singur relațiile și tot ce există frumos în viața ta, din cauza unor temeri sau a unor experiențe triste cu care compari tot ce trăiești acum.

CARIERĂ: Te poți considera mai liber în acest domeniu de activitate, iar pe parcursul verii vei beneficia și de un context favorabil pentru a face un pas curajos înainte într-o altă direcție de dezvoltare profesională sau de a demara un proiect pe cont propriu care va aduce progresul dorit. Întregul an îți vei pune întrebări importante despre locul și rolul tău în lume. Răspunsurile vin greu, cu prețul multor experiențe, unele dintre ele, dure.

SĂNĂTATE: Până în aprilie, va persista o slăbiciune care se manifestă mai mult prin temeri, gânduri negre, pesimism și lipsă de încredere în informațiile pe care le primești de la specialiștii din acest domeniu. Din aprilie încolo, se conturează o nouă perioadă de slăbiciune, de această dată prin semnalele pe care le vei primi de la propriul corp, care îți va arăta cu exactitate ce îi face bine și ce nu. Ce vei face cu aceste informații depinde doar de tine.

BANI: Ești în continuare, întregul an, într-o perioadă de acumulări greoaie, de restricții provocate de împrumuturi mai vechi, ajunse la scadență, dar și de limitare a cheltuielilor extravagante. Anul acesta plăcerile tale sunt pe locul doi, după cele ale celor dragi sau ale altor apropiați care își vor cere drepturile. Oportunitatea de extindere pe plan profesional din timpul verii poate aduce și venituri mai bune, la un moment dat, nu neapărat în acest an. Mai sigur, anul următor.

Horoscop 2022 LEU

DRAGOSTE: Problemele din cuplu sunt tot acolo și vor continua, dar în noul an le vei aborda diferit, pentru că vei avea alte preocupări pe care le vei considera mai importante. Vei căuta mai mult stabilitatea și liniștea pe care ți le poate oferi doar o familie unită și puternică. Și cuplul poate deveni mai solid, pe acest fond de maturizare și schimbare a priorităților. Imaginea ta la nivelul grupului va deveni mai importantă decât motivele de conflict cu partenerul de cuplu.

CARIERĂ: În noul an, totul se învârte în jurul oportunităților de progres pe plan profesional, de la faptul că vei simți nevoia să-ți asiguri un alt statut, până la abordarea unor domenii diferite de activitate, dar cu care ai avut întotdeauna o legătură profundă, de suflet. Situația este instabilă, fluctuează mult de la un moment la altul, dar șansa ta rămâne reală. Este posibil să apelezi la ajutorul familiei și să-l și primești, cu generozitate.

SĂNĂTATE: În acest domeniu, lucrurile sunt destul de complicate, așa cum vei avea ocazia să vezi chiar la început de an. Vei avea de suportat limitări ale muncii și eforturilor pe care le poți depune, pentru a rezolva o problemă de sănătate sau a o gestiona mai bine. Începând cu luna aprilie, pot să apară simptome ciudate, semne ale unor afecțiuni de care nu ai suferit niciodată. Au legătură cu digestia, cu asimilarea alimentelor, dar și a lichidelor pe care le consumi zi de zi.

BANI: Poți beneficia, întregul an, de sponsorizări, bonusuri, scutiri de plată sau reduceri care vin la momentul potrivit pentru tine. Pot crește veniturile partenerului de cuplu sau ale unui asociat care își va permite să investească mai mult într-o afacere comună. Nivelul de trai al familiei, în ansamblu, poate crește, dar cu eforturi mari și cu dăruire. Și veniturile din profesia pe care o ai în acest moment vor crește, dar modest și destul de departe de așteptările tale.

Horoscop 2022 FECIOARĂ

DRAGOSTE: Cu multă răbdare, bunăvoință și cu sentimente frumoase, vei reuși să construiești relații frumoase cu cei dragi sau să le protejezi pe cele care există deja. Întregul an vei avea nevoie de aceste calități, așa că nu vei putea spune că ai obosit, să mai facă și alții. Se conturează, timp de un an, șansa de a ajunge la o înțelegere cu partenerul de cuplu, dacă situația nu e foarte complicată. În caz contrar, sunt șanse să se ajungă la un divorț discret, dar deosebit de dureros în plan sufletesc.

CARIERĂ: Se menține atmosfera apăsătoare, limitativă, de la locul de muncă, cu volumul mai mare de muncă și pretențiile din ce în ce mai mari din partea superiorilor. Până în aprilie, ar fi bine să nu vorbești cu nimeni despre planurile tale de progres profesional. Iar din aprilie încolo, să fii atent la propunerile amăgitoare care pot veni chiar și de la prieteni bine intenționați, dar păcăliți și ei cu diverse oferte atrăgătoare.

SĂNĂTATE: Este un domeniu de interes și în noul an, mai ales dacă nu ai descoperit cele mai bune soluții pentru afecțiunile care pot evolua în boli cronice. Pe întreg parcursul anului, munca ți-ar putea fi afectată de acele probleme de sănătate și de restricțiile pe care trebuie să le suporți. Este necesar să ajungi la un echilibru înțelept între muncă și nevoia de a-ți recupera și păstra starea de sănătate, din toate punctele de vedere.

BANI: Stai bine la acest capitol și nu vei simți lipsuri prea mari nici în noul an, cu condiția să nu te lași amăgit de planuri prea ample pentru posibilitățile tale sau de dorința de a ajunge într-o postură privilegiată pe plan profesional, fără să ai cunoștințele și experiența necesare. Deplasările ar trebui limitate, în special cele pe distanțe mari, pentru că te poți trezi în situații dificile, foarte greu de gestionat, cu cheltuieli mari și consum pe măsură.

Horoscop 2022 BALANȚĂ

DRAGOSTE: Se păstrează, întregul an, invitația de a învăța din erorile trecutului și a aspira la relații mai mature, mai profunde, bazate pe respect reciproc și pe dorința de a progresa împreună, pe toate planurile. Ești deja obosit și sătul de impresia că dragostea e imposibil de atins pentru tine, ceea ce nu e adevărat. Vei ieși întărit din această etapă apăsătoare a vieții tale și nu singur, ci însoțit de persoana potrivită.

CARIERĂ: Poți progresa pe plan profesional, pe parcursul anului, prin parcurgerea mai rapidă a unor etape, cu sprijinul unor superiori binevoitori. Te vei implica mai mult în munca ta de zi cu zi, iar rezultatele vor fi pe măsură. Pe parcursul verii se va contura și șansa de a întâlni un partener nou pentru o afacere nouă, o colaborare sau un nou proiect. Munca în care ești implicat acum îți va aduce satisfacții și nu numai din cele financiare, ci și sufletești.

SĂNĂTATE: Întregul an vei avea parte de un context favorabil pentru vindecare, oricare ar fi problemele de sănătate cu care te confrunți, mai noi sau mai vechi. Va fi nevoie însă să dai dovadă de mai multă înțelepciune față de timpul tău și de resursele de care dispui, să le folosești cu mai multă măsură. Ar fi util să descoperi ce metodă de relaxare și revigorare ți se potrivește cel mai bine, ca să știi ce ai de făcut în momentele în care te vei simți epuizat, descurajat sau descumpănit.

BANI: Aici intervine dinamica specială a noului an, care te va pune foarte serios la treabă, cu rezultate pe măsura eforturilor. Există însă un element de care va trebui să ții cont, pe întreg parcursul anului, și anume faptul că vei reuși să câștigi mai bine doar împreună cu ceilalți, colaborând, cooperând pentru un bine comun. Degeaba vei căuta privilegii doar pentru tine, acestea vor apărea numai prin munca unei echipe din care vei face parte și prin asumarea deplină a responsabilităților comune.

Horoscop 2022 SCORPION

DRAGOSTE: Chiar dacă vei intra, chiar de la începutul anului, într-un con de umbră care va face mai dificilă exprimarea, inclusiv a sentimentelor, este anul acțiunii pentru a duce o relație stabilă la nivelul următor, în ciuda numeroaselor obstacole care vor apărea. Vei avea o viață sentimentală bogată și dinamică întregul an, fiind posibil, inclusiv, să primești bucuria de a întâmpina un nou membru al familiei.

CARIERĂ: Nu mai ești animat de aceleași ambiții ca anul trecut, nici măcar motivațiile financiare nu mai sunt la fel de puternice, prioritare fiind acum parteneriatele solide, păstrarea lor și inițierea unora noi. Alianțele din acest an nu au stabilitatea pe care o dorești, vor trece prin destule fluctuații, dar așa se va selecta ceea ce va rezista în timp și ce nu. În lunile de vară ai putea beneficia de un context favorabil pentru a începe o nouă colaborare, o ucenicie sau a avea un nou loc de muncă.

SĂNĂTATE: Ai în continuare multe de învățat, prin experiențe directe, despre tine, despre limitele propriului corp, despre ce ai de făcut ca să-ți recapeți vitalitatea și tonusul. Ești cel mai bun specialist pentru tine, mai ales dacă alegi să fii atent la propria stare de echilibru, pe toate planurile, și la momentele în care acesta este tulburat, dintr-un motiv sau altul. Se poate pune problema unor complicații provocate de un fond genetic deficitar, dar și aceste probleme au rezolvare.

BANI: În urma zbuciumului din anul trecut rămâne un mare gol sufletesc și tendința, înșelătoare, de a munci cât mai puțin pe cât mai mulți bani, o tentație pe care a trebuit să o înfrunți în a doua jumătate a anului. Acum va trebui să te întorci la matcă, să îți amintești cum ai reușit să câștigi mai bine de fiecare dată și să faci ceea ce știi, să pui la bătaie calitățile tale reale, pentru care ai fost apreciat întotdeauna.

Horoscop 2022 SĂGETĂTOR

DRAGOSTE: Proaspăt ieșit dintr-un adevărat regat al umbrelor, nu-ți va fi ușor să te adaptezi la o realitate pe care ai uitat-o în ultimul an și jumătate. Anul vine cu provocări, multe și puternice, în zona profesională, așa că vei avea nevoie de liniște și de un loc în care să te regăsești, de fiecare dată. Iar locul acesta este, întotdeauna, familia pe care ți-ai construit-o. Rămâne una dintre umbre, să încurce lucrurile în relația de cuplu, dar leacul împotriva ei e simplu, să fii sincer mereu.

CARIERĂ: Întregul an se anunță a fi deosebit de dinamic pe plan profesional și plin de provocări, mai mici sau mai mari. Poate fi anul în care vei schimba totul, de la locul de muncă, la felul în care îți organizezi timpul de lucru sau relațiile cu colegii ori superiorii. Până în aprilie este mai bine să eviți semnarea unor contracte fără să le fi citit cu mare atenție înainte. Lunile de vară promit o nouă deschidere față de o pasiune mai veche, care poate deveni meserie.

SĂNĂTATE: Starea de sănătate va fi principalul tău reper în noul an, în tot ce faci, în special în momentele în care va trebui să iei decizii importante pe plan profesional. Alimentația este principala problemă pe care va trebui să o rezolvi în noul an, ca să te asiguri, în acest fel, că ai cele mai bune șanse de vindecare a oricărui alt fel de problemă. O bună organizare a timpului te va scuti de multe complicații, tot anul.

BANI: Începi anul cu datorii, cu restanțe la plăți și cu griji legate de domeniul financiar. Cu multă răbdare și cu o foarte bună organizare însă, vei reuși să treci peste toate problemele de acest fel. Ai învățat, de voie sau de nevoie, să nu mai risipești resursele, de orice fel, iar acum ești pregătit. Din aprilie încolo, ar fi bine să analizezi cu mare atenție orice investiție și să eviți împrumuturile, de orice fel. Și moștenirile trebuie privite cu suspiciune sau promisiunile prea frumoase ca să fie adevărate.

Horoscop 2022 CAPRICORN

DRAGOSTE: Este un domeniu foarte activ în noul an, dar prin numărul mare de provocări, de probleme ce vor trebui rezolvate pentru ca relațiile cu cei dragi să capete un fundament solid. A venit momentul să-ți clarifici sentimentele față de toți cei care fac parte din existența ta și să acționezi conform cu acestea. Din aprilie încolo se conturează o ispită în cuplu care poate fi orice, de la amestecul nepermis al unui apropiat la apariția unor motive de conflict care vor părea de netrecut.

CARIERĂ: Până în aprilie, există riscul unor neînțelegeri majore cu colegii sau superiorii și pe acest fond negativ, să iei decizii proaste. Dar tot anul vei fi preocupat de schimbarea din profunzimi a existenței tale prin valorificarea unor talente, a unor pasiuni care până acum au stat în umbră, în planul secund al atenției tale. Din toată această frământare poate ieși ceva foarte bun, pentru care te vei felicita pentru ceva timp.

SĂNĂTATE: Singurele probleme de sănătate sunt cele respiratorii, cel puțin până în aprilie, și cele provocate de excesele din prima parte a anului. Ai, de partea ta, tot anul, un stimul foarte puternic pentru a trece la fapte ca să îți recuperezi starea de sănătate și vitalitatea, în cazul în care le-ai pierdut. Vei reuși ceea ce ți-ai dorit întotdeauna, să slăbești, să îți schimbi modul de alimentație și să îți ții sub control poftele de orice fel.

BANI: Te afli în plin proces de maturizare în domeniul financiar, ceea ce înseamnă și o stabilizare a veniturilor, dar și o creștere a spiritului de economie, o mai bună valorizare a resurselor, de orice fel. Întregul an vei beneficia de acest context care te îndeamnă să produci mult cu resurse puține, iar asta poate însemna, inclusiv, trecerea la alte modalități de a valorifica banii. Dispare, chiar de la începutul anului, un protector care îți asigura o anumită siguranță, pe care o foloseai ca să te întinzi mai mult decât îți permite buzunarul propriu.

Horoscop 2022 VĂRSĂTOR

DRAGOSTE: S-a încheiat marele zbucium din ultimul an și jumătate care a dus la multe frământări, la multe întrebări care au rămas fără răspuns și la îndoieli serioase. Rămâne ispita, până în aprilie, care să te atragă, în continuare, pe căi false, singura problemă, destul de serioasă, fiind că vei pierde timp prețios cu tot felul de prostii. Dorința de a-ți găsi locul te va ajuta mult, în noul an, inclusiv în selectarea persoanelor care merită atenția ta sau nu.

CARIERĂ: Tot anul vei acorda mai multă atenție familiei, mediului familial sau intim, pentru că îți cauți locul de câțiva ani și nici în acest an nu-l vei găsi. Există riscul să fii tras pe o linie moartă pe plan profesional, dacă nu ești dispus să-ți schimbi domeniul de activitate și stilul de viață pentru a reuși pe plan profesional. Dacă ești deja în plin proces de schimbare profesională, anul acesta îți va aduce oportunități nebănuite, care vor scoate la lumină talente despre care nici tu știai mare lucru.

SĂNĂTATE: Începutul de an poate fi dificil pentru cei care au boli cronice, până spre finalul lunii ianuarie. Din aprilie încolo, problemele care apar vor fi asociate cu alimentația, cu lichidele consumate sau cu oboseala care poate perturba procese importante din corp. Tot anul, vei fi tentat să consumi mai mult decât ai nevoie, ca o compensație psihologică pentru lipsurile din alte domenii ale existenței tale.

BANI: Orice pas înainte, oricât de mic, pe plan profesional, va fi urmat de o creștere a veniturilor din munca proprie. Beneficiezi de un context favorabil care poate aduce o trezire a unor talente care pot aduce venituri mai mari, numai să fii dispus să faci eforturi suplimentare. De mai mulți ani, hrănești iluzii periculoase în plan financiar, care te-au condus la supraevaluarea valorii proprii, iar momentul trezirii nu e chiar atât de departe pe cât ai crede.

Horoscop 2022 PEȘTI

DRAGOSTE: Deocamdată e liniște în viața ta sentimentală, dar din aprilie încolo situația poate scăpa de sub control din cauza unei ispite care poate lua forma unei persoane care te atrage irezistibil sau a unei dorințe intense de a trăi, într-un anumit fel, dragostea. De tine depinde cum vor evolua lucrurile, pentru că ispita este la tine, nu la partenerul tău stabil. Marea problemă vine din nevoia ta de a te extinde, de a diversifica mediile sociale în care activezi.

CARIERĂ: Începutul anului poate fi destul de asemănător cu finalul anului anterior, cu bunele și cu relele lui. Apoi se va manifesta un element de protecție pe care l-ai cunoscut și anul trecut, în lunile de vară, care îți va permite nu doar să crești, ci și să începi să revii, încet, dar sigur, la o situație favorabilă. Pe tot parcursul anului, îți vei pune întrebări serioase despre potențialul tău real și cât de mult din acesta îți este de folos.

SĂNĂTATE: La finalul anului trecut ai rămas fără un element de protecție împotriva bolilor lungi și cronice, dar acesta s-a mutat în domeniul personalității, ceea ce înseamnă că vei deveni mai responsabil pentru propria stare de bine și vei face ceea ce trebuie pentru a o recupera, dacă este cazul. Domeniul bolilor lungi și cronice va fi marcat întregul an de prezența unui profesor astral sever și serios, semn că nu vei avea prea multă libertate de mișcare și vei lua măsurile necesare.

BANI: O creștere a veniturilor este de așteptat în lunile de vară și, mai sigur, în anul următor, dar va trebui să fii atent la ispitele acestui an care te îndeamnă să cheltui toată agoniseala pe himere, la ponturi false ale unor persoane care nu au intenții rele, dar sunt, la rândul lor, victima unor păcăleli. Ar fi bine să limitezi cheltuielile legate de casă, locuință, familie, până în aprilie, ca să nu ai motive de regret după ce va trece această perioadă. Din aprilie încolo, cheltuielile pot crește spectaculos, din cauza unor pofte scăpate de sub control.

Urmărește-ne pe Google News
A înșelat-o vreme de 16 ani cu Vica Blochina, dar îi stă alături de peste 30 de ani. Cum arata soția lui Victor Pițurcă
GSP.RO
A înșelat-o vreme de 16 ani cu Vica Blochina, dar îi stă alături de peste 30 de ani. Cum arata soția lui Victor Pițurcă
ȘOC! Ce se va întâmpla cu Traian Băsescu după accidentul rutier în care a fost implicat! Totul e CLAR ACUM!
Playtech.ro
ȘOC! Ce se va întâmpla cu Traian Băsescu după accidentul rutier în care a fost implicat! Totul e CLAR ACUM!
O elevă din Rusia a strigat în timpul unei festivități de la școală: "Putin e diavolul"
Observatornews.ro
O elevă din Rusia a strigat în timpul unei festivități de la școală: "Putin e diavolul"
Horoscop 23 mai 2022. Berbecii se văd nevoiți să se ocupe de clarificarea unor probleme financiare, de plăți și economii
HOROSCOP
Horoscop 23 mai 2022. Berbecii se văd nevoiți să se ocupe de clarificarea unor probleme financiare, de plăți și economii
Atenție! Românii care pot face șapte ani de închisoare pentru o faptă ce pare desprinsă din Evul Mediu. Statul ia în sfârşit măsuri
Știrileprotv.ro
Atenție! Românii care pot face șapte ani de închisoare pentru o faptă ce pare desprinsă din Evul Mediu. Statul ia în sfârşit măsuri
"Putin l-a numit succesor pe el". Ucraina a găsit raportul secret al Rusiei. Următorul lider de la Kremlin a luat deja primele decizii în plin război
Orangesport.ro
"Putin l-a numit succesor pe el". Ucraina a găsit raportul secret al Rusiei. Următorul lider de la Kremlin a luat deja primele decizii în plin război
Deea Codrea: „Sustenabilitatea vine atunci când te cunoști“
PUBLICITATE
Deea Codrea: „Sustenabilitatea vine atunci când te cunoști“