Horoscop 21 iulie 2019 – Berbec:

Una spui și alta faci. Spui că ai nevoie de odihnă, dar te consumi inutil, în conflicte, de exemplu cu membrii familiei, fie direct, fie indirect, când te cerți cu ei în mintea ta.

Horoscop 21 iulie 2019 – Taur:

Este posibil să nu îți convină multe lucruri astăzi și să devii morocănos, chiar dacă știi că e total neproductiv și te obosește să fii prost dispus.

Horoscop 21 iulie 2019 – Gemeni:

Ești tentat să culegi din trecut doar acele elemente care îți sprijină convingerile, în special pe cele legate de ceea ce meriți și nu ai primit. Te amăgești singur.

Horoscop 21 iulie 2019 – Rac:

Pare a fi o zi dinamică, dar mai dinamice vor fi emoțiile, în special cele negative, asociate cu relația de cuplu sau alte relații, la fel de importante.

Horoscop 21 iulie 2019 – Leu:

Ai șansa de a te proteja de avalanșa de amintiri neplăcute care cer să li se acorde atenție, eventual să devină convingeri de viață.

Horoscop 21 iulie 2019 – Fecioară:

Ar fi bine să îți propui să fii tu cel cumsecade astăzi și să îi lași în pace pe cei din jur. Așa vei fi cel mai câștigat, chiar dacă nu va fi ușor.

Horoscop 21 iulie 2019 – Balanță:

Ar fi păcat să te lași în voia unor gânduri negre care îți amintesc doar de lucrurile pe care nu ai reușit să le faci, în special pe plan profesional.

Horoscop 21 iulie 2019 – Scorpion:

Îți faci iluzii și nu îți dai seama pentru că te consideri aproape de împlinirea unor dorințe intense. Este vizat domeniul sentimental.

Horoscop 21 iulie 2019 – Săgetător:

Poate că nu e totul așa cum ți-ai dori în familie, dar acesta este un motiv serios ca să îți continui eforturile, nu să te lași cucerit de un pesimism care nu te caracterizează.

Horoscop 21 iulie 2019 – Capricorn:

S-ar putea să te lași cuprins de tot felul de intenții negative, din cauza unor dorințe neîmplinite, ca și cum te-ar ajuta cu ceva să te răzbuni sau să intri în conflicte interminabile.

Horoscop 21 iulie 2019 – Vărsător:

Una dintre cele mai mari slăbiciuni ale tale din această perioadă este cea legată de bani și, mai ales, de mijloacele prin care vrei să intri în posesia lor.

Horoscop 21 iulie 2019 – Pești:

Te consideri nedreptățit, neglijat sau crezi, în cel mai bun caz, că nu îți sunt recunoscute meritele. Cei dragi poartă deja povara unor nemulțumiri pe care ai vrut neapărat să le exprimi.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrale pentru perioada 20 – 26 iulie 2019. Soarele va intra în zodia Leului | VIDEO URANISSIMA

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”
GSP.RO

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări
HOROSCOP

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări