Mergi direct la conținut »
Horoscop 21 mai 2019. O zi dificilă pentru scorpioni
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop 21 mai 2019. O zi dificilă pentru scorpioni

Horoscop 21 mai 2019. O zi dificilă pentru scorpioni

Horoscop 21 mai 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile.

Horoscop 21 mai 2019- Berbec:

Există riscul să te amăgești cu ideea că răceala sufletească e bună și demonstrează că ești un om puternic, așa cum ți-ai dorit dintotdeauna.

Horoscop 21 mai 2019 – Taur:

Vrei să întorci foaia, de parcă ți-ar folosi la ceva. Nu vei reuși decât să te rănești pe tine însuți, dacă te vei comporta urât cu apropiații.

Horoscop 21 mai 2019 – Gemeni:

Se impune o selecție atentă a subiectelor care îți vor ocupa atenția astăzi, ca să poți rezolva ceva. Altfel nu vei face decât să te risipești și apoi să fii și nemulțumit și obosit.

Horoscop 21 mai 2019 – Rac:

Este mai important să îți păstrezi căldura sufletească și să fii om, decât să bifezi cine știe ce realizare, cum ar fi o victorie într-o dispută cu partenerul de cuplu.

Horoscop 21 mai 2019 – Leu:

Ai toată puterea de concentrare de care ai nevoie ca să te poți organiza foarte bine la locul de muncă. Este bine să nu te folosești de acest lucru ca să observi defectele celor din jur.

Fetele de la Total Dance Center, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu
Recomandări

Fetele de la Total Dance Center, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu

 

Horoscop 21 mai 2019 – Fecioară:

Încă mai stai pe gânduri și analizezi sfera sentimentală ca un om de știință care face o cercetare. Problema e că lumea sentimentelor nu poate fi descoperită așa.

Horoscop 21 mai 2019 – Balanță:

S-ar putea să nu mai vrei să te abții și să spui cam tot ce îți trece prin cap, zicând că ceilalți nu au cum să se supere în vreun fel.

Horoscop 21 mai 2019 – Scorpion:

Este o zi destul de dificilă și ar fi bine să fii pregătit pentru momentele în care anumite situații nu îți vor fi pe plac, ca să nu reacționezi exagerat.

Horoscop 21 mai 2019 – Săgetător:

Vei reuși să ai spor în tot ce faci, cu condiția să îți fie foarte clar ce ai de făcut și, mai ales, de ce. Contează mai mult o motivație sufletească decât una bănească.

Horoscop 21 mai 2019 – Capricorn:

Te cenzurezi și ai impresia că faci un lucru bun și poate că așa e. Dacă, fără să îți dai seama, nu faci decât să acumulezi frustrări, nu mai e deloc bine.

Cum a ajuns Estonia pe locul 1 în Europa la Educație?
Recomandări

Cum a ajuns Estonia pe locul 1 în Europa la Educație?

 

Horoscop 21 mai 2019 – Vărsător:

Te amăgești în legătură cu sentimentele cuiva care te atrage, dintr-un motiv sau altul. Ar fi mai sănătos să ai grijă de tine, de propriul echilibru.

Horoscop 21 mai 2019 – Pești:

Este posibil să te trezești într-o situație tensionată în familie și să trebuiască să te implici pentru a tempera pornirile războinice ale unor apropiați.


Citește și:

Horoscop Urania | Previziuni astrale pentru perioada 18-24 mai 2019. Lună Plină în Scorpion. Soarele și Mercur vor intra în zodia Gemenilor

Close
Închide
  Close