Mergi direct la conținut »
Horoscop 22 aprilie 2019. Berbecii au parte de momente tensionate
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop 22 aprilie 2019. Berbecii au parte de momente tensionate

Horoscop 22 aprilie 2019. Berbecii au parte de momente tensionate

Horoscop 22 aprilie 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscop 22 aprilie 2019 – Berbec:

Poate fi o zi agreabilă, chiar dacă vor exista și momente de tensiune, cu condiția să respecți locul și rolul fiecăruia dintre cei din jur.

Horoscop 22 aprilie 2019 – Taur:

Ești cam tensionat, mai ales când vine vorba de bani sau alte resurse, dar nu rezolvi nimic așa și nu va fi nevoie de prea mult timp ca să observi acest lucru.

Horoscop 22 aprilie 2019 – Gemeni:

Ai tendința de a te exprima mai dur, crezând că așa vei obține mai mult respect din partea celor din jur. Poate că vei reuși să îi intimidezi pe unii, pe moment.

Horoscop 22 aprilie 2019 – Rac:

Ai de ales între abordarea optimistă, pe care simți nevoia să o exersezi și cea pesimistă, pe care o cunoști bine, dar nu îți aduce nimic bun.

Horoscop 22 aprilie 2019 – Leu:

Ar putea fi o zi în care să îți regăsești, pur și simplu, liniștea interioară, fără să faci ceva special pentru asta. Te ocupi de ale tale, fără să te stresezi.

Horoscop 22 aprilie 2019 – Fecioară:

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”
Recomandări

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”

 

Bine ar fi să lași latura generoasă a firii tale să se manifeste și să faci acele gesturi frumoase pe care simți nevoia să le faci de mai mult timp.

Horoscop 22 aprilie 2019 – Balanță:

Ai putea avea o zi senină, dacă nu aduci tu norii negri, cu insistența pe subiecte delicate, deși știi că nu e momentul.

Horoscop 22 aprilie 2019 – Scorpion:

Îți merge mintea chiar mai bine decât de obicei, dar nu viteza de gândire îți lipsea ci intențiile bune, care să te conducă la fapte pe măsură.

Horoscop 22 aprilie 2019 – Săgetător:

Te simți bine și faci lucruri bune, doar ca să îi faci pe cei din jur să se simtă și ei bine și, eventual, să devină ceva mai optimiști.

Horoscop 22 aprilie 2019 – Capricorn:

Dacă ai șansa de a avea în jur persoane care să te inspire la lucruri bune, vei face multe lucruri bune. Dacă nu, va trebui să faci tu acest efort, rezervat prietenilor.

Horoscop 22 aprilie 2019 – Vărsător:

Poate că viziunea ta e prea îngustă și de aceea te tot lovești de situații pe care nu le suporți sau le suporți cu mare greutate.

Horoscop 22 aprilie 2019 – Pești:

Simți nevoia să îți faci treaba cât poți de bine, ca să păstrezi și imaginea bună de care te bucuri, dar și bucuria de a ști că ceea ce faci e apreciat și contează.

Citește și previziunile Uraniei

Close
Închide
  Close