Mergi direct la conținut »
Horoscop 22 decembrie 2019. Săgetătorii trebuie să scape de profitori
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop 22 decembrie 2019. Săgetătorii trebuie să scape de profitori

Horoscop 22 decembrie 2019. Săgetătorii trebuie să scape de profitori

Horoscop 22 decembrie 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscop 22 decembrie 2019 – Berbec

Începe o perioadă în care vei simți nevoia să te ocupi de lucruri serioase, care îți aduc mai multă stabilitate și liniște în viața de zi cu zi.

Horoscop 22 decembrie 2019 – Taur

A venit momentul treburilor tale preferate, cele urgente, dificile, neapărat necesare. Perioada care începe astăzi ți se potrivește foarte bine.

Horoscop 22 decembrie 2019 – Gemeni

Situația te obligă să te ocupi de chestiunile financiare urgente, cele nerezolvate sau greu de rezolvat. Poate că așa vei descoperi soluții mai realiste.

Horoscop 22 decembrie 2019 – Rac

Se încheie o etapă și începe una nouă, în care va trebui să fii mai atent și mai protector cu relația de cuplu, să nu exagerezi cu pretențiile.

Horoscop 22 decembrie 2019 – Leu

Munca trece pe primul plan al atenției tale, fie pentru că nu ai încotro, fie pentru că înțelegi și accepți că aceasta este responsabilitatea ta.

Horoscop 22 decembrie 2019 – Fecioară

Nici nu ieșisei bine din carapace, că găsești repede motive să te ascunzi din nou, să îți îngheți sentimentele și să numești asta prudență. Nu vei rezista prea mult.

Decesul 87. Valentin Cioncan s-a stins la câteva ore după ce fusese externat „cu evoluție favorabilă”
Recomandări

Decesul 87. Valentin Cioncan s-a stins la câteva ore după ce fusese externat „cu evoluție favorabilă”

 

Horoscop 22 decembrie 2019 – Balanță

Casa și familia trec în prim planul atenției tale și asta îți va prinde bine, îți vei consolida rădăcinile și te vei regăsi, cu tot ce înseamnă asta.

Horoscop 22 decembrie 2019 – Scorpion

Poți descoperi că ești mai important decât credeai pentru cei apropiați, dar și că există multe reguli nescrise pe care nu le știai sau nu ai vrut să le respecți niciodată.

Horoscop 22 decembrie 2019 – Săgetător

Simțul valorii proprii te poate ajuta să te eliberezi de profitori, de persoane ocupate doar cu metodele de a obține ceva de la alții, fără vreun efort.

Horoscop 22 decembrie 2019 – Capricorn

A venit momentul să fii în formă, să te ocupi mai mult de tine și de problemele cu adevărat importante. Odată ce vei reuși să îți regăsești liniștea și cei din jur se vor bucura.

Horoscop 22 decembrie 2019 – Vărsător

S-ar putea să te simți și mai împovărat de responsabilitățile de la serviciu, poate și pentru că nu dispui de prea multă vitalitate.

Horoscop 22 decembrie 2019 – Pești

Îți numeri prietenii pe degetele de la o mână, dar știi deja că nu este o problemă. Important e ce fel de prieteni ai și că te poți bucura sincer de existența lor.

Close
Închide
  Close