Mergi direct la conținut »
Horoscop 23 aprilie 2019. Gemenii scapă de sub control mai multe situații
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop 23 aprilie 2019. Gemenii scapă de sub control mai multe situații

Horoscop 23 aprilie 2019. Gemenii scapă de sub control mai multe situații

Horoscop 23 aprilie 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscop 23 aprilie 2019 – Berbec:

Vei avea ocazia, neprețuită, să îți reglezi unele decizii sau întregul comportament, în funcție de ceea ce vezi în jur și de concluziile cuminți la care poți ajunge.

Horoscop 23 aprilie 2019 – Taur:

Chiar dacă simți nevoia să faci gesturi memorabile, să spui tot felul de lucruri, care să miște și munții din loc, vei înțelege ușor că nu e util să te ocupi cu așa ceva.

Horoscop 23 aprilie 2019 – Gemeni:

Îți scapă de sub control anumite situații, poate chiar cele care te interesează cel mai mult. Există și alte abordări, mai simple, dar le vei descoperi după ce te calmezi.

Horoscop 23 aprilie 2019 – Rac:

Poți primi invitații cu totul și cu totul speciale, de la prieteni, rude sau de la persoane sus puse. Ar fi bine să nu ajungi la concluzia că tot ce zboară, se mănâncă.

Horoscop 23 aprilie 2019 – Leu:

Te vezi parte dintr-un mecanism social care poate provoca schimbări majore, rapid. Problema e că graba, în special acum, nu va aduce rezultatele la care speri.

Horoscop 23 aprilie 2019 – Fecioară:

Se poate aprinde un adevărat foc în mintea ta, expresie a dorinței tale de a-ți schimba viața. Problema e că e un foc de paie, pe care va trebui să îl întreții tu în zilele următoare.

Horoscop 23 aprilie 2019 – Balanță:

Ai nevoie de sprijin, nu doar de ajutor, și îl vei primi de la partenerii care chiar merită să fie numiți așa. Este bine să apreciezi orice gest frumos pe care îl vor face aceștia.

Horoscop 23 aprilie 2019 – Scorpion:

Ai impresia că ai descoperit o adevărată comoară în persoana unuia dintre partenerii de cursă lungă, pe care îl cunoști de mai mult timp. Timpul va arăta, dacă este așa sau nu.

Horoscop 23 aprilie 2019 – Săgetător:

Vrei să faci revoluție și domeniul pe care îl ai în vedere este cel profesional. Ca să și reușești ceva, vei avea nevoie de revoluționari, la fel de motivați ca tine.

Horoscop 23 aprilie 2019 – Capricorn:

Ziua răscolește profunzimile inimii tale, ca să scoată la lumină sentimentele ascunse, neglijate sau reprimate, după caz.

Horoscop 23 aprilie 2019 – Vărsător:

E mare vânzolaeală în casă și în familie și din toată această agitație s-ar putea să te alegi cu impulsul de a lua decizii radicale, nepotrivite cu realitatea.

Horoscop 23 aprilie 2019 – Pești:

S-ar putea să te surprindă unii dintre apropiați, cu propunerile lor, dar la fel vei face și tu, pentru că impulsul de a le răspunde la fel e prea puternic.

Citește și previziunile Uraniei

 
 
Close
Close
Închide