Horoscop 23 iunie 2019 – Berbec

Ai parte de o zi dificilă, presărată cu numeroase momente care te invită la reevaluarea unor situații pe care nu le mai suporți, așa cum sunt acum.

Horoscop 23 iunie 2019 – Taur:

Există riscul să evaluezi greșit anumite relații cu prieteni sau rudele, fără să stai prea mult pe gânduri. Problema e că vei dori să și păstrezi aceste concluzii eronate.

Horoscop 23 iunie 2019 – Gemeni:

Sunt posibile reeditări ale unor conflicte pe care le credeai stinse, pe un fond sufletesc tulburat deja. Ar fi bine să ții cont de faptul că este o complicată și să te comporți ca atare.

Horoscop 23 iunie 2019 – Rac:

S-ar putea să îți fie înșelate așteptările, dar nu are rost să cauți vinovați ci să cercetezi rădăcina acestor speranțe false, ca să înțelegi cum au apărut.

Horoscop 23 iunie 2019 – Leu:

Instabilitatea pe care o percepi, în mai multe domenii ale vieții tale, te poate impinge spre reacții exagerate care nu vor face decât să aducă și mai multe probleme.

De ce oamenii care îngrijesc pacienți aflați pe moarte se deschid către viață
Recomandări

De ce oamenii care îngrijesc pacienți aflați pe moarte se deschid către viață

Horoscop 23 iunie 2019 – Fecioară:

Amestecul de îndoieli și nemulțumiri poate deveni o bombă cu ceas pentru relațiile tale importante. Poate ar fi bine să le clarifici, nu doar să le colecționezi.

Horoscop 23 iunie 2019 – Balanță:

Punctul tău slab din această perioadă, serviciul, poate deveni o problemă și mai mare din cauza presiunii psihice pe care o accentuează această zi.

Horoscop 23 iunie 2019 – Scorpion:

Pot veni probleme din mai multe direcții, dar te vor impresiona mai mult cele care se interpun în calea dorințelor tale. Contează foarte mult cum vei gestiona aceste situații.

Horoscop 23 iunie 2019 – Săgetător:

Mediul intim este tulburat, la fel ca tine, gândurile negre cer atenție și te ispitesc cu idei care mai de care mai întunecate. Alegerea îți aparține.

Horoscop 23 iunie 2019 – Capricorn:

Peste tot pe unde te uiți vezi umbrele unor probleme care așteaptă să fie rezolvate și presiunea crește de la o zi la alta. Dar nu ai de ce să te lași copleșit de toate acestea.

Horoscop 23 iunie 2019 – Vărsător:

Ispita vine sub forma unor gânduri care te încurajează să fi lacom și să îți justifici această lăcomie. Este o capcană, în care ar fi bine să nu aluneci.

Horoscop 23 iunie 2019 – Pești:

Te vezi obligat să te ocupi de problemele provocate de cei din anturajul apropiat. Ar fi de dorit să faci acest lucru cu eleganță și corectitudine.

Citește și previziunile Uraniei

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 8 decembrie 2019. Vărsătorii își fac griji legate de bani
HOROSCOP

Horoscop 8 decembrie 2019. Vărsătorii își fac griji legate de bani