De Elena Bunescu,

Horoscop 24 mai 2020 – Berbec:

Ai la dispoziție o zi care te va ajuta să te mobilizezi pentru a remedia anumite probleme din relațiile care contează. Ce vei folosi pentru acest rezultat, este alegerea ta!

Horoscop 24 mai 2020 – Taur:

Există riscul să amesteci lucruri care nu ar trebui amestecate, din neatenție sau neglijență. De exemplu, banii cu prieteniile sau munca și distracția.

Horoscop 24 mai 2020 – Gemeni:

Este posibil să te amăgești singur, crezând că îți este permis orice, atâta timp cât nu apare cineva care să se opună sau să îți reproșeze ceva.

Horoscop 24 mai 2020 – Rac:

Se rostesc multe vorbe fără acoperire, mai multe decât de obicei, dar s-ar putea să nu dai prea multă atenție acestui lucru. Poate ar trebui să fii puțin mai atent. 

Horoscop 24 mai 2020 – Leu:

E cam multă agitație în jur și s-ar putea să te ia valul, să faci promisiuni pe care nu ai de gând să le respecți sau știi deja că nu vei putea să le respecți. 

Horoscop 24 mai 2020 – Fecioară:

Ar fi bine să investești mai multă încredere în propria intuiție decât în vorbele celor care te îndeamnă să fii mai puțin prudent.

Maddie a dispărut în 2007 și nu a fost niciodată găsită. Ce s-a întâmplat acum, după 13 ani
Recomandări
Maddie a dispărut în 2007 și nu a fost niciodată găsită. Ce s-a întâmplat acum, după 13 ani
 

Horoscop 24 mai 2020 – Balanță:

Sunt multe de discutat, la fel de multe de lămurit, dar e nevoie de sinceritate, de ambele părți și e greu de obținut un astfel de rezultat, dacă nu ai lucrat la el până acum.

Horoscop 24 mai 2020 – Scorpion:

Te consideri inteligent, peste măsură, doar pentru că reușești să întorci situațiile în favoarea ta. Dar ar fi bine să nu uiți că există oameni care știu exact ce faci și nu le place.

Horoscop 24 mai 2020 – Săgetător:

Ai nevoie de o resetare majoră a modului în care îți construiești relațiile de lungă durată. Pentru că este un proces complex, va dura destul de mult, până la apariția unor rezultate.

Horoscop 24 mai 2020 – Capricorn:

Munca te acaparează, dar nu ca de obicei ci mai mult pentru că ești tentat să o refuzi, din diverse motive, numai de tine cunoscute.

Horoscop 24 mai 2020 – Vărsător:

Ar fi bine să ții cont de cei dragi, dar să păstrezi limitle bunului simț intacte. Dacă nu le cunoști, sunt cele pe care ți le indică intuiția, atunci când nu o ignori.

Horoscop 24 mai 2020 – Pești:

E agitație în casă și pe lângă neplăcerile acestei situații, vei avea și unele beneficii, de exemplu ocazia de a-ți regla atitudinea față de cei dragi, mai profund decât de obicei.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 23 – 29 mai 2020. Mercur va intra în zodia Racului | VIDEO URANISSIMA

Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
GSP.RO
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor