Mergi direct la conținut »
Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine, Leii primesc propuneri superficiale
Horoscop Libertatea > Lifestyle

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine, Leii primesc propuneri superficiale

Horoscop 29 martie 2020 - Citește previziunile pentru toate zodiile.

Horoscop 29 martie 2020 – Berbec:

Ai parte de o zi care aduce revitalizare, recuperare a vitalității prin metodele cele mai simple pe care le cunoști. Este important să fii deschis la sugestii, idei noi, propuneri.

Horoscop 29 martie 2020 – Taur:

Este o zi care îți poate aduce ceea ce ți-a lipsit cel mai mult în ultima perioadă, un moment de liniște în care să îți poți trage sufletul și să poți judeca la rece ceea ce trăiești.

Horoscop 29 martie 2020 – Gemeni:

Ești în elementul tău, ceea ce înseamnă, inclusiv, că ai putea deveni stresant și obositor prin faptul că vei alege să exprimi tot ce simți, ce gândești și ce ai de gând să faci.

Horoscop 29 martie 2020 – Rac:

S-ar putea să te supere destul de multe lucruri astăzi, dar dacă ești atent, vei descoperi că le poți ignora, ca să te concentrezi asupra lucrurilor care contează. 

Horoscop 29 martie 2020 – Leu:

Este posibil să apară tot felul de propuneri, care mai de care mai superficiale, care sunt menite să îți umple timpul. Problema e că un timp prea plin poate fi un timp pierdut.

Horoscop 29 martie 2020 – Fecioară:

Ești preocupat de imagine, de părerea celorlalți despre tine și această preocupare, firească, poate deveni o slăbiciune, dacă devine exagerată. 

PNL și PSD s-au unit în operațiunea de spălare a lui Gheorghe Flutur. Operașiunea psihologică de Suceava
Recomandări
PNL și PSD s-au unit în operațiunea de spălare a lui Gheorghe Flutur. Operașiunea psihologică de Suceava
 

Horoscop 29 martie 2020 – Balanță:

Ar fi bine să cedezi în fața dorinței tale de a crea sau de a reface armonia din jur, prin orice mijloace ai la îndemână. Așa vei descoperi și cât de creativ ești.  

Horoscop 29 martie 2020 – Scorpion:

Ești mai degajat astăzi și asta se vede în orice spui și alegi să faci. Cei din jur vor fi, cu siguranță, încântați de această relaxare de care dai dovadă.

Horoscop 29 martie 2020 – Săgetător:

Este o zi care predispune la o circulație mai rapidă a informațiilor, dar și a ideilor bune. De tine depinde ce vei alege, conversații goale sau idei inteligente.

Horoscop 29 martie 2020 – Capricorn:

Este un moment bun pentru a deveni mai conștient de propriile porniri distructive care pun în pericol, mereu, armonia de care ai nevoie în familie.

Horoscop 29 martie 2020 – Vărsător:

S-ar putea să te supere unii dintre apropiați, dar știi deja și dacă nu știi, ar trebui să înveți, să îi iei ca atare și să te concentrezi pe propriile nevoi și treburi urgente.

Horoscop 29 martie 2020 – Pești:

Ai parte de un schimb stimulativ de idei în familie, din care se pot desprinde unele soluții pentru probleme care ți-au dat destule bătăi de cap. 

Close
Închide
  Close