Horoscop 29 octombrie 2019 – Berbec

Ai parte de o zi care te poate ajuta să clarifici ceea ce te doare cel mai mult în acest moment. De tine depinde, dacă vei folosi ocazia sau nu.

Horoscop 29 octombrie 2019 – Taur

Ești invitat să vezi și contribuția celorlalți la tot ce faci acum și să prețuiești eforturile pe care aceștia le fac cu gândul la tine, la bucuria pe care ți-o pot dărui.

Horoscop 29 octombrie 2019 – Gemeni

Munca îți ocupă cea mai mare parte a timpului și îți consumă energia, dar trebuie să știi că există și altceva în viața ta, care te poate ajuta să te echilibrezi.

Horoscop 29 octombrie 2019 – Rac

Ești prins cu tot felul de inițiative, menite să le facă viața mai frumoasă celor dragi. Îți face o deosebită plăcere să te ocupi de aceste lucruri, dar nu trebuie să uiți de responsabilități.

Horoscop 29 octombrie 2019 – Leu

Vrei, nu vrei, te ocupi de casă, ca să fii sigur că anumite probleme se vor rezolva așa cum crezi tu. Poate că și ceilalți gândesc la fel și ar fi bine să iei în calcul această variantă.

Horoscop 29 octombrie 2019 – Fecioară

Sunt destule probleme de rezolvat în viața celor din anturajul apropiat. Poate că nu o să-ți rămână prea mult timp și pentru ale tale, dar te vei bucura că ai dat o mână de ajutor.

Statele Unite, traversate cu mașina de la Est la Vest în 27 de ore. Drumul de la Nădlac la Constanța, o distanță de 5 ori mai mică, durează peste 10 ore!
Recomandări

Statele Unite, traversate cu mașina de la Est la Vest în 27 de ore. Drumul de la Nădlac la Constanța, o distanță de 5 ori mai mică, durează peste 10 ore!

Horoscop 29 octombrie 2019 – Balanță

Ești preocupat de cheltuieli, investiții, economii și altele asemenea. Este important să fii echilibrat, chiar dacă te grăbești să găsești soluții.

Horoscop 29 octombrie 2019 – Scorpion

Ai multe de făcut, la fel de multe, poate, de discutat, ca să poți lua anumite decizii. E nevoie, însă, de răbdare, ca să ajungi la un rezultat bun.

Horoscop 29 octombrie 2019 – Săgetător

Multe îți scapă și văzând acest lucru ai putea să accepți ideea de a le lăsa în voia lor, deocamdată. Este important să înțelegi situația, dincolo de aparențe.

Horoscop 29 octombrie 2019 – Capricorn

Ești mai mult un fel de spectator revoltat care asistă la schimbarea unor decizii importante. E clar că vrei să fii mai mult de atât, dar nu ai de ce să te grăbești.

Horoscop 29 octombrie 2019 – Vărsător

Se complică anumite situații, dincolo de limita la care erai dispus să cauți soluții. Vor exista și situații care devin mai ușor de gestionat.

Horoscop 29 octombrie 2019 – Pești

Vrei multe și ești dispus să faci eforturi pentru asta, dar nu oricum și nu oricât. Bunul tău simț te va ajuta, ca de fiecare dată, să iei decizii înțelepte.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Berbec pentru perioada 26 octombrie – 01 noiembrie 2019

UE acceptă amânarea Brexitului cu trei luni, până pe 31 ianuarie 2020

Una dintre victimele din „camionul morții”, păcălită de angajatorii din România. Cât a plătit să ajungă în Marea Britanie

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 8 decembrie 2019. Vărsătorii își fac griji legate de bani
HOROSCOP

Horoscop 8 decembrie 2019. Vărsătorii își fac griji legate de bani