Începe să te preocupe mai mult anturajul, să faci mai multe deplasări pe distanțe scurte, dar te implici și în pregătirea unor examene.

Horoscop 30 mai 2018 – Taur

Chestiunile financiare devin o prioritate și bine ar fi să păstrezi o atitudine deschisă, care îți va permite să descoperi și alte mijloace prin care îți poți rotunji veniturile.

Horoscop 30 mai 2018 – Gemeni

Îți merge mintea chiar mai bine decât de obicei, comunici excelent cu oricine, în orice situație și toate acestea vor contribui mult la creșterea încrederii în sine.

Horoscop 30 mai 2018 – Rac

Ai acces la informații secrete sau care sunt destinate doar unor inițiați, pentru simplul motiv că doar aceștia le pot înțelege și folosi cu adevărat.

Horoscop 30 mai 2018 – Leu

Astăzi debutează o perioadă în care vei fi mai interesat de cercul de prieteni, de ideile și de propunerile acestora. Chiar dacă va fi de scurtă durată acest interes, va fi bine primit.

Horoscop 30 mai 2018 – Fecioară

Începi să alcătuiești strategii mai bune, mai eficiente și mai rapide, adică te adaptezi mai bine la prezent și la realitate, pe care o vezi mai clar.

Horoscop 30 mai 2018 – Balanță

A venit momentul să ai acces la persoane care chiar te pot ajuta să faci pași importanți înainte pe plan profesional și nu numai.

Horoscop 30 mai 2018 – Scorpion

Te ocupi de strategii financiare, de reglarea situației unor bunuri care nu îți aparțin, dar sunt în grija ta. Nu te va ține mult, dar va da rezultate.

Horoscop 30 mai 2018 – Săgetător

Traversezi o perioadă în care negocierile de orice fel au mai multe șanse de succes. Comunicarea mult îmbunătățită va deveni un atu important.

Horoscop 30 mai 2018 – Capricorn

Începi să te ocupi cu mai multă atenție de sănătate și de problemele de la serviciu. Poate nu le-ai neglijat, dar este nevoie de mai multă implicare.

Horoscop 30 mai 2018 – Vărsător

Sfera sentimentală e mai dinamică, la fel și relațiile cu cei dragi, dar și interesul tău pentru pasiunile din timpul liber, care pot deveni ceva mai mult de atât.

Horoscop 30 mai 2018 – Pești

Interesul pentru casă și familie crește, comunicarea cu apropiații va deveni mai bună, dar mai superficială, așa că nu ai de ce să te aștepți să fii înțeles mai ușor decât de obicei.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Cine este iubita lui Gabi Balint. Neașteptat cu ce se ocupă Luciana Pop la Bistrița! GALERIE FOTO
GSP.RO

Cine este iubita lui Gabi Balint. Neașteptat cu ce se ocupă Luciana Pop la Bistrița! GALERIE FOTO

Horoscop 21 septembrie 2019. Trei zodii au o șansă URIAȘĂ să își schimbe viața în bine
HOROSCOP

Horoscop 21 septembrie 2019. Trei zodii au o șansă URIAȘĂ să își schimbe viața în bine