Horoscop 30 noiembrie 2019 – Berbec:

Ai ocazia de a privi altfel anumite situații, de exemplu problemele din familie care par că nu se mai termină, dar, de fapt, nu sunt chiar atât de complicate.

Horoscop 30 noiembrie 2019 – Taur:

Probabil vei simți nevoia să petreci mai mult timp în intimitate, doar tu cu gândurile tale, ca să îți dai seama ce ar trebui să faci ca să miști din loc anumite greutăți.

Horoscop 30 noiembrie 2019 – Gemeni:

Ai la dispoziție o zi întreagă care te invită să îți pui ordine în gânduri, dorințe și intenții. Te vei simți mai bine și nici nu te vei mai risipi în diverse direcții.

Horoscop 30 noiembrie 2019 – Rac:

Este o zi care încurajează gândurile cuminți, cele care te ajută să recunoști ce e bun în propria viață și să apreciezi ce primești de la cei din jur.

Horoscop 30 noiembrie 2019 – Leu:

Poate că nu e totul bine și frumos, dar poate fi, măcar pentru câteva momente. Așa vei învăța cum să construiești astfel de momente și de acum înainte.

Horoscop 30 noiembrie 2019 – Fecioară:

Chiar dacă unele dorințe o iau razna și nu îți dau pace, ar fi bine să le ții sub control pentru că nu toate sunt benefice, nici pentru tine, nici pentru cei dragi.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

Horoscop 30 noiembrie 2019 – Balanță:

Ai vrea să te eliberezi de mulțimea de griji, temeri și limitări care îți înnegurează viața sentimentală, dar nu se poate peste noapte, e un proces de lungă durată.

Horoscop 30 noiembrie 2019 – Scorpion:

Ți-ar sta foarte bine în postura celui care oferă sfaturi înțelepte celor din jur, dar numai dacă aceștia ți le cer și numai dacă vei reuși să le respecți personalitatea.

Horoscop 30 noiembrie 2019 – Săgetător:

Ai tendința de a te revolta, mai întâi și de a cugeta la motivele revoltei tale, după ce a trecut furtuna. Bine ar fi să oprești tunetele, ca să nu mai vină vreo furtună.

Horoscop 30 noiembrie 2019 – Capricorn:

Ai o problemă destul de delicată pentru că te judeci prin ceea te deții sau prin ceea ce reușești să obții, chiar dacă nu îți dai seama că faci acest lucru.

Horoscop 30 noiembrie 2019 – Vărsător:

Ai de ales între a cultiva relații frumoase cu cei din jur, cu sinceritate și prietenie sau a te plânge de neajunsurile fiecăruia dintre cei care sunt nemulțumiți de tine.

Horoscop 30 noiembrie 2019 – Pești:

Poate că nu reușești să controlezi anumite relații, dar dacă ai sta puțin pe gânduri, ți-ai da seama că nici nu e nevoie. Fiecare cum își așterne, așa doarme.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 30 noiembrie – 06 decembrie 2019. Jupiter va intra în zodia Capricornului | VIDEO URANISSIMA

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile
HOROSCOP

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile