Horoscop 30 octombrie 2019 – Berbec

Ar fi bine să analizezi dacă nu cumva cauți elementele care nu îți convin dintr-o anumită situație, doar ca să ai de ce protesta.

Horoscop 30 octombrie 2019 – Taur

Este posibil să ajungi la concluzii mult superioare celor care te-au adus într-o stare negativă zilele trecute. Pentru asta, însă, e nevoie să fii atent și să îți meargă mintea foarte bine.

Horoscop 30 octombrie 2019 – Gemeni

Dispui de resursele necesare ca să treci peste neplăceri și să te concentrezi pe ceea ce contează. Numai că va fi nevoie și de contribuția celorlalți, care nu e așa cum te aștepți.

Horoscop 30 octombrie 2019 – Rac

Ai ceva de învățat din situațiile complicate în care te-ai trezit, mai ales pe plan profesional. Poate că e ceva ce știi deja, dar ai refuzat să iei în serios.

Horoscop 30 octombrie 2019 – Leu

Din toate neplăcerile legate de casă sau de familie ai căpătat o experiență care se va dovedi neprețuită, la un moment dat și atunci o vei aprecia.

Horoscop 30 octombrie 2019 – Fecioară

Din toate problemele pe care ai reușit să le rezolvi se desprind anumite concluzii pe care le vei păstra ca pe o comoară obținută cu greu.

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului
Recomandări

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Horoscop 30 octombrie 2019 – Balanță

Ești convins că ai nevoie de cineva care să îți lumineze viața, dar poate ar fi mai bine să înveți tu să luminezi viața altora.

Horoscop 30 octombrie 2019 – Scorpion

Este important să ții cont de reușite, dar și de eșecurile care au fost înaintea lor, să vezi cum ai ajuns la nivelul de experiență pe care îl ai acum.

Horoscop 30 octombrie 2019 – Săgetător

Te ocupi de cei dragi, de nevoile lor superioare, dar s-ar putea ca ei să aibă alte nevoi și să își exprime nemulțumirea foarte convingător.

Horoscop 30 octombrie 2019 – Capricorn

Poți fi sigur că îți scapă anumite lucruri, că nu controlezi, de fapt, mare lucru și că nu va fi ușor să îi determini pe cei din familie să facă ce vrei tu.

Horoscop 30 octombrie 2019 – Vărsător

Ai prieteni adevărați care îți pot dovedi acest lucru în orice moment, dar dacă reciproca nu e valabilă, ar trebui să te gândești foarte serios la o schimbare.

Horoscop 30 octombrie 2019 – Pești

Contează foarte mult cât crezi tu că valorezi și cum anume accepți să fie exprimată această valoare personală. Cel mai simplu ar fi să ai încredere în tine și fără dovezi.

Citeşte şi:

Piața NATO: un postament pentru steaguri de 34.000 de euro și un copac tăiat ilegal. Primăria: «Nu au avut aviz de defrișare». Armata: «O să plantăm 15 pomi»

Cum s-au fraudat, în toamna lui 2019, examenele prin care ajungi pilot! Cursanții au făcut un grup de WhatsApp și au păcălit testele la 18 materii. Unii nu știau nici cum se oprește motorul avionului!

Raed Arafat susține că n-a știut de filmul ascuns, dar folosește fotografiile făcute de același pompier operator de la Colectiv când predă „Managementul Dezastrelor” la Facultatea de Geografie!

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."
GSP.RO

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri
HOROSCOP

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri