Horoscop 5 iulie 2019Berbec:

Se cam inflamează anumite situații și va fi nevoie de un efort sincer pentru a le tempera pentru că nu îți aduc nimic bun și nu fac bine nici relațiilor care te interesează.

Horoscop 5 iulie 2019Taur:

Este o zi în care orice dorință este mai puternică, la fel și impulsul de a face totul după cum crezi tu de cuviință, fără să ții cont de părerile celorlalți.

Horoscop 5 iulie 2019Gemeni:

Visezi departe, la zilele fericite pe care le vei trăi în compania partenerului de cuplu sau a altei persoane speciale din viața ta.

Horoscop 5 iulie 2019Rac:

Vrei multe și ești dispus să faci eforturi pentru a le obține pe toate, doar că acolo unde dorințele tale intră în conflict cu ale altora, va trebui să găsești o soluție de mijloc.

Horoscop 5 iulie 2019Leu:

Ești mai tandru și inima îți este plină de cele mai frumoase sentimente, iar acestea te vor îndemna să faci lucruri frumoase pentru cei dragi.

De ce a refuzat Cristian Tudor Popescu invitația la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis
Recomandări

De ce a refuzat Cristian Tudor Popescu invitația la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis

Horoscop 5 iulie 2019Fecioară:

Din lăcașele secrete ale ființei tale vin impulsuri pozitive, mai ales dacă vei petrece mai mult timp cu cei din familie. Nu e nevoie să fie ceva grandios.

Horoscop 5 iulie 2019Balanță:

Poți primi o invitație, o propunere care sună prea bine ca să fie adevărată, din partea unei persoane bine intenționate, dar care se entuziasmează prea ușor.

Horoscop 5 iulie 2019Scorpion:

Ești dispus să cheltui oricât doar ca să te impui într-o dispută sau să dai bine în ochii unor persoane pe care le admiri de puțin timp.

Horoscop 5 iulie 2019Săgetător:

Îți cresc aripi până la cer și deja îți închipui cum ar fi să zbori până acolo. Această energie specială poate fi folosită și în scopuri mai practice.

Horoscop 5 iulie 2019Capricorn:

Te vezi deja ajuns acolo unde aspiri să fii și s-ar putea să nu fie cel mai bun lucru pe care îl poți face. Simțul realității, care te caracterizează, îți va fi de mare ajutor.

Horoscop 5 iulie 2019Vărsător:

Vezi viitorul în tonuri mai luminoase fără un motiv clar, doar pentru că așa vrei tu acum sau pentru că te-ai săturat să fii pesimist.

Horoscop 5 iulie 2019Pești:

Munca îți promite cele mai sănătoase bucurii astăzi, așa că nu altceva de făcut decât să te ocupi de treburile tale și să ignori ceea ce te-ar putea tulbura.

Citește și previziunile Uraniei

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat
GSP.RO

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură
HOROSCOP

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură