Horoscop 6 decembrie 2019 – Berbec

Poate fi o zi care să îți ridice multe semne de întrebare, la care vei afla răspunsurile, dar cu eforturi serioase și cu o dorință sinceră de a descoperi ce e real și ce nu.

Horoscop 6 decembrie 2019 – Taur

Este posibil să nu ai nici răbdarea necesară, nici chef de discuții serioase, dar cei din jur au nevoie de latura frumoasă a personalității tale, cea care se manifestă prin acele calități.

Horoscop 6 decembrie 2019 – Gemeni

Sunt posibile momente neplăcute și chiar când crezi că ai scăpat de un motiv de stres să apară altul, chiar mai mare. Este necesar să fii calm și să dai dovadă de bunăvoință.

Horoscop 6 decembrie 2019 – Rac

Este o zi dificilă, nu neapărat prin evenimente ci ca stare sufletească. Problemele pot să apară de oriunde, dar cele mai dureroase sunt chiar în interiorul tău.

Horoscop 6 decembrie 2019 – Leu

Momentele neplăcute ale acestei zile pot fi mai intense decât altele, așa că ar fi bine să te găsească pregătit, cu multă răbdare și cu o atitudine înțeleaptă, constuctivă.

Horoscop 6 decembrie 2019 – Fecioară

Multe nemulțumiri își găsesc drum și ies la lumină. Ar fi bine să nu le ingori, dar nici să nu le dai prea multă importanță. O atitudine constructivă ar fi o idee foarte bună.

Lista cu toate restricțiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. De luni, ieșirea din localitate se face fără declarație
Recomandări
Lista cu toate restricțiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. De luni, ieșirea din localitate se face fără declarație
 

Horoscop 6 decembrie 2019 – Balanță

Îți poți colora cum vrei ziua, dar trebuie să ții cont de faptul că vei desena pe un fond închis. Este important să cauți să realizezi ceva frumos, chiar dacă nu crezi că vei reuși.

Horoscop 6 decembrie 2019 – Scorpion

Acele părți din personalitatea ta pe care le ascunzi față de ceilalți îți pot provoca surprize astăzi prin faptul că vor ieși la iveală când te aștepți mai puțin.

Horoscop 6 decembrie 2019 – Săgetător

S-ar putea să treci prea în grabă peste anumite situații și să nu observi aspecte. Poate ar fi bine să te grăbești mai puțin și să asculți ce spun cei din jur.

Horoscop 6 decembrie 2019 – Capricorn

Există riscul unui conflict în familie, din motive pe care nimeni nu le va putea numi, după ce va trece furtuna. Ar fi mai bine să nu se ajungă acolo.

Horoscop 6 decembrie 2019 – Vărsător

Discuțiile, chiar și cele obișnuite, se pot transforma în certuri, dar nu asta ar fi problema ci faptul că aceste certuri pot lăsa urme nemeritat de adânci.

Horoscop 6 decembrie 2019 – Pești

Sigur că nu îți face plăcere să îți refuzi vreo plăcere, dar ai putea privi această chestiune și într-un fel mai constructiv, poate vei înțelege că vei obține ceva bun.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 30 noiembrie – 06 decembrie 2019. Jupiter va intra în zodia Capricornului | VIDEO URANISSIMA

Horoscopul iernii 2019-2020. Ce îți rezervă astrele în următoarele trei luni

Mesaje şi felicitări de Sfântul Nicolae. Cele mai frumoase urări de trimis pe Facebook, WhatsApp sau SMA

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși