Horoscop 7 octombrie 2019Berbec

Ai în față o zi care îți va pune la încercare cele mai frumoase calități. Ca să faci față furtunii nervoase de astăzi, ai nevoie de un efort conștient și constant, ca să îți păstrezi calmul.

Horoscop 7 octombrie 2019Taur

Este o zi deosebit de complicată, pe care o vei gestiona mai bine, dacă îți vei propune chiar de la primele ore să fii tu cel care oferă soluții, care construiește ceva bun.

Horoscop 7 octombrie 2019 Gemeni

Poți vedea prin ceața densă care se instalează întreaga zi și nu de dă dusă. Trebuie doar să îți păstrezi mintea limpede, dar nu va fi ușor deloc.

Horoscop 7 octombrie 2019Rac

S-ar putea să te surprinsă neplăcut mai multe situații, inclusiv unele în care sunt implicate persoane apropiate. Este necesar să nu te lași dus de valul emoțiilor negative.

Horoscop 7 octombrie 2019Leu

Poți trăi cu impresia că piedicile de care te lovești sunt create ca să îți facă viața mai grea decât ar putea fi. Dar, dacă te gândești mai bine, nu îți folosește la nimic să crezi așa ceva.

Horoscop 7 octombrie 2019Fecioară

Singura problemă reală a zilei este să ții sub control, atât cât cei putea, impresiile greșite despre propriul viitor, pe care ai tendința de a-l colora în tonuri sumbre.

Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
Recomandări
Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
 

Horoscop 7 octombrie 2019 –Balanță

Dacă vezi că te încurci în idei, nu îți găsești cuvintele ca să te poți exprima, ar fi mai bine să te întrerupi și să ceri o amânare, dacă sunt probleme importante de rezolvat.

Horoscop 7 octombrie 2019 – Scorpion

Sunt posibile adevărate confruntări cu persoanele importante din viața ta. Motivele sunt serioase, la fel și tonul discuțiilor, dar este esențial să cauți soluții, nu să ții la ceartă.

Horoscop 7 octombrie 2019 – Săgetător

Tendințele zile sunt diversificate, dar cele negative au o putere de atracție mai mare, așa că va trebui să facă un efort ca să rămâi pe drumul cel bun.

Horoscop 7 octombrie 2019 – Capricorn

De la tine pot porni dispute de tot felul și poate ar fi bine să te întrebi cum de te urmărește această furtună, în ce fel e legată ea de tine.

Horoscop 7 octombrie 2019 – Vărsător

Poți aluneca foarte ușor spre pesimism și chiar mai mult de atât, din neglijență sau pentru că îți lipsesc anumite informații esențiale, care ți-ar putea schimba calitatea vieții.

Horoscop 7 octombrie 2019 –Pești

Este o zi care te poate brusca prin diversitatea situațiilor care nu îți sunt pe plac. Dacă vei alege să le ingori, vei reuși să temperezi și propriile reacții față de ele.

Citeşte şi:

În noaptea aceasta am trecut la ora de iarnă 2019. Cum ne afectează schimbarea

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 05 – 11 octombrie 2019. Venus va intra în zodia Scorpionului | VIDEO URANISSIMA

Halloween 2019. Află istoria sărbătorii și legenda dovleacului de Halloween

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.