MENIU CAUTĂ

Horoscop 9 aprilie 2019. Peștii au parte de o zi neplăcută la locul de muncă

Distribuie

Horoscop 9 aprilie 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscop 9 aprilie 2019 – Berbec:
Există riscul, foarte probabil, de a acorda o importanță exagerată unor opoziții care vin din anturaj sau de la persoane sus puse, pe care la admiri sincer.

Horoscop 9 aprilie 2019 Taur:
Cum îți așterni, așa dormi. Poate știai această vorbă din bătrâni, dar acum ai ocazia să vezi cum arată în realitate adevărul despre care vorbește.

Horoscop 9 aprilie 2019 Gemeni:
Graba strică orice fel de treabă, mai ales pe cele pe care le vrei neapărat rezolvate acum și nu oricum ci așa cum le-ai gândit tu, cu orice preț.

Horoscop 9 aprilie 2019 Rac:
Ești tentat să ajungi la concluzii pesimiste, în special în legătură cu munca sau cu starea ta de sănătate. Ți-ar fi mai bine dacă ai evita acele gânduri negre, exagerate.

Horoscop 9 aprilie 2019 Leu:
Este posibil să apară neînțelegeri mai puțin obișnuite cu cei dragi și să nu ai nici inspirația necesară ca să găsești soluții rezonabile imediat.

Horoscop 9 aprilie 2019 Fecioară:
Poate fi o zi dificilă din mai multe motive, dar vei putea modifica situația. Cele mai probabile probleme ar putea fi provocate de propriile cuvinte, aruncate la supărare.

Horoscop 9 aprilie 2019 Balanță:
Pot să apară neînțelegeri cu cei din anturajul apropiat, pe care nimeni nu se va obosi să le aplaneze și din acest motiv pot escalada în adevărate conflicte.

Horoscop 9 aprilie 2019 Scorpion:
Pui prea multe condiții pentru a oferi celor dragi ceea ce le-ai promis. Problema nu vine de la condițiile rostite ci de la cele cărora nu le-ai dat glas niciodată.

Horoscop 9 aprilie 2019 – Săgetător:
Se adună nori negri pe cerul relației de cuplu și vei avea nevoie de o rază de soare, cel puțin, pentru a-i alunga, înainte să producă o furtună.

Horoscop 9 aprilie 2019 Capricorn:
Ies la lumină conflicte mocnite la locul de muncă sau în relațiile dintre superiorii tăi și alți responsabili. Te pot stresa toate aceste tensiuni, dacă le vei permite.

Horoscop 9 aprilie 2019 Vărsător:
Sunt atât de amestecate propriile sentimente, încât știi deja că va trebui să faci o curățenie generală în acest domeniu al vieții tale.

Horoscop 9 aprilie 2019 Pești:
S-ar putea să te nemulțumească anumite gesturi ale superiorilor sau ale celor cu care colaborezi. Aceste nemulțumiri, cumulate cu cele din familie, îți pot afecta serios dispoziția.

Citeşte şi previziunile Uraniei

Citește mai multe despre Horoscop și Horoscop Zilnic pe Libertatea.

Comentarii