MENIU CAUTĂ

Horoscop 9 martie 2019. Racii se confruntă cu o atmosferă tensionată

Distribuie

Horoscop 9 martie 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscop 9 martie 2019 – Berbec:

Ai impresia că e de ajuns să vrei ceva, ca să ți se cuvină și să faci tot ce îți trece prin cap pentru a-l obține. Nu e deloc așa și ar fi bine să cântărești corect situația.

Horoscop 9 martie 2019 – Taur:

S-ar putea să nu îți dai seama imediat, dar astăzi te motivează frustrările și ar fi păcat să construiești ceva pe această bază care se va prăbuși la prima rafală de vânt.

Horoscop 9 martie 2019 – Gemeni:

Ești nemulțumit de viitor, în ansamblu, chiar dacă faci eforturi pentru a-l construi într-un anumit fel. Poate nu ar strica să ai și alte variante, de rezervă.

Horoscop 9 martie 2019 – Rac:

Atmosfera e tensionată și nu trebuie să faci vreun efort special pentru a observa acest lucru. Efortul e necesar ca să te sustragi acestei influențe negative.

Horoscop 9 martie 2019 – Leu:

Te poți păcăli singur, cu impresia că e de ajuns să ai curaj și planurile de viitor se vor realiza așa cum le-ai gândit. E mai sănătos să te adaptezi la ce apare.

Horoscop 9 martie 2019 – Fecioară:

Ar fi bine să acorzi mai multă atenție dorinței de a oferi ocazii frumoase celor pe care îi iubești și să ignori nemulțumirile, care te blochează.

Horoscop 9 martie 2019 – Balanță:

Graba vine însoțită de impresii greșite și te poate împinge la decizii pe care să le regreți, mai târziu. Mai bine stai mai mult pe gânduri.

Horoscop 9 martie 2019 – Scorpion:

Starea ta de sănătate este sub semnul întrebării și bine ar fi să te ocupi de aceste probleme fără amânări, iluzii sau ocolirea subiectului.

Horoscop 9 martie 2019 – Săgetător:

Este important să te ocupi de propriul suflet, să ții cont de ceea ce simți nevoia să faci și să nu amâni aceste nevoi, ca să nu te trezești cu alte probleme.

Horoscop 9 martie 2019 – Capricorn:

Dacă în familie nu e pace, e cel mai bun semn care îți spune că nici în sufletul tău nu e pace. Poate ai impresia că poți trăi și așa și ai dreptate, dar nu pentru mult timp.

Horoscop 9 martie 2019 – Vărsător:

Te simți constrâns de împrejurări să apelezi la soluții îndoielnice, ca să nu mai fii nevoit să faci eforturi atât de mari la locul de muncă.

Horoscop 9 martie 2019 – Pești:

Speri că vei reuși să îți oferi fel de fel de plăceri, delectări și că vor apărea și surprize frumoase, care să fie în același ton.

Citește mai multe despre Horoscop și Horoscop Zilnic pe Libertatea.

Comentarii