Horoscop 9 martie 2020 – Berbec:

Este o zi deosebit de agreabilă, presărată cu numeroase momente în care vei avea parte de inspirație, de gânduri bune și de intenții lăudabile.

Horoscop 9 martie 2020 – Taur:

Va conta foarte mult, la sfârșitul zilei, ce vei reuși să concretizezi din toate bunele intenții cu care vei începe această zi. Bilanțul zilei poate fi pozitiv, depinde doar de tine.

Horoscop 9 martie 2020 – Gemeni:

Dincolo de ceea ce poți vedea cu ochiul liber există forțe mai puternice decât ai putea crede. Acestea, însă, nu pot fi controlate de oameni, doar influențate, în anumite condiții.

Horoscop 9 martie 2020 – Rac:

Te simți mult mai bine astăzi, doar gândul că există oameni care au pentru tine sentimente frumoase este suficient ca să uiți de supărări și neajunsuri.

Horoscop 9 martie 2020 – Leu:

Ai parte de o zi frumoasă, care vine cu șansa unor reparații importante în relațiile care chiar contează, cele care îți conturează lumea proprie. 

Horoscop 9 martie 2020 – Fecioară:

Ai șansa de a ajunge la o soluție deosebit de utilă pentru viitor, pe baza unor sfaturi care vin din gura cui te aștepți mai puțin.

Oamenii nu cred în COVID. Ce au pățit buzoienii din cartierul Poștă. „Să știți că n-a fost nimic adevărat. Au inventat un motiv să ne țină în case”
Recomandări

Oamenii nu cred în COVID. Ce au pățit buzoienii din cartierul Poștă. „Să știți că n-a fost nimic adevărat. Au inventat un motiv să ne țină în case”

 

Horoscop 9 martie 2020 – Balanță:

Ești stâlpul familiei sau poate doar te simți așa pentru că asta ai ales. Nu e o poziție prea comodă, dar cu siguranță îți este de folos, cu condiția să nu exagerezi.

Horoscop 9 martie 2020 – Scorpion:

Ești pe punctul de a lua o decizie importată în legătură cu o relație de parteneriat sau cu o persoană care devine din ce în ce mai prezentă în viața ta. 

Horoscop 9 martie 2020 – Săgetător:

Poți primi vești bune de la serviciu sau găsești soluții foarte bune pentru anumite probleme de sănătate. Orice ar fi e de bine și te vei felicita pentru că ai fost optimist când a trebuit.

Horoscop 9 martie 2020 – Capricorn:

Este o zi pe care o poți dedica iubirii, sub toate formele ei. Sunt favorizate relațiile cu cei dragi, gesturile frumoase vor avea un impact mai mare, decât de obicei.

Horoscop 9 martie 2020 – Vărsător:

Te simți mai aproape de cei din familie, simți nevoia să îți repari rădăcinile și să refaci legătura cu partea frumoasă și sănătoasă a trecutului tău.

Horoscop 9 martie 2020 – Pești:

Te bucuri de relații frumoase cu cei din anturaj, care îți confirmă valoarea. Este un moment bun pentru a lăsa în urmă tensiunile din relațiile cu cei dragi.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 7 – 13 martie 2020. Pe 9 martie, Lună Plină în Fecioară | VIDEO URANISSIMA

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente