De Urania,

Horoscop Balanță

Între 23 mai și începutul zilei de 25 mai, perioadă solicitantă pentru cei care desfășoară activități publice. Contacte cu reprezentanții unor instituții prin viu grai sau prin intermediul corespondenței. Situații speciale care au darul de a opera modificări în orizontul de așteptări și reacții ale nativului față de un eveniment, o persoană sau o inițiativă.

Între 25 mai, după ora 01:09′, și 27 mai dimineața, abordare prudentă sau chiar temătoare a unor decizii; posibilă amânare a punerii în practică a unor hotărâri asupra cărora, nativii, dacă au putere de decizie, nu sunt lămuriți sau convinși de utilitatea sau de legitimitatea lor.

Între 27 mai, după ora 09:30′, și 29 mai, la prânz, poziție fermă față de un prieten sau un grup de apropiați. Atitudine de lider. În seara zilei de 28 mai, Mercur va intra în zodia Racului, pe care o va tranzita până pe 6 august. Va fi o ședere mai îndelungată decât tiparul obișnuit al tranzitului mercurian explicabilă prin retrogradarea (și aceasta ieșită din tipar!) care va avea loc în luna iulie.

Mercur își va exercita influența asupra casei succesului, a puterii, a imaginii publice și le va insufla nativilor o atitudine, în general, rezervată. Fără a fi vorba de intimidare sau de timorare în fața unui risc, totuși, atitudinea celor care se află în prim-planul unei activități profesionale sau într-o postură publică va fi marcată de sensibilitate, de autocontrol și de respectarea normei sau a tradiției, de grija de a nu-și strica imaginea prin dezaprobări publice sau critici în mediul în care se exprimă.

Totuși, de contradicții nu vor scăpa: ele se vor manifesta, între 30 iulie și 6 august, pe fondul unor confruntări drastice între Mercur și cele trei planete retrograde, în tranzit, prin Capricorn. Din 29 mai, după ora 13:40′, discrete solicitări pe axa celor două case ale sănătății.

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.