De Urania,

Horoscop Capricorn

Între 23 mai și începutul zilei de 25 mai, dialoguri utile la locul de muncă sau discuții legate de posibilitatea schimbării locului de muncă. Deocamdată, este vorba de tatonări și de promisiuni, nu de angajamente ferme; asta nu înseamnă că unele dintre ele nu se vor pune în practică ci doar că, promisiunile trebuie să fie, evaluate, foarte lucid.

Între 25 mai, după ora 01:09′, și 27 mai dimineața, atitudine refractară față de toate abordările parteneriale, indiferent de gradul de simpatie sau de antipatie dintre aceia și nativii. Între 27 mai, după ora 09:30′, și 29 mai, la prânz, sentiment subiectiv sau, de la caz la caz, chiar justificat, că, asupra lor, se exercită niște presiuni legate de bani și tranzacții.

Capricornii vor avea reacții dure, de tipul „punerii la punct” categorice pentru a tranșa situația și a risipi eventualele insistențe. Sau, măcar, așa ar trebui să se poarte conform dinamismului astral. În seara zilei de 28 mai, Mercur va intra în zodia Racului pe care o va tranzita până pe 6 august, timp în care își va pune amprenta pe sectorul relațiilor parteneriale.

Nu va fi vorba de armonie și înțelegere și, cu atât mai puțin, de diplomație. Premiza conjugală, contractuală, de afaceri, de colaborare, de negociere, de împăcare sau de judecată va fi pusă în termeni radicali. Capricornii vor fi dezavantajați de acest context care se va acutiza între 30 iulie și 6 august, când Mercur va realiza opoziții drastice cu cele trei planete retrograde din Capricorn (casa I a personalității acestor nativi).

De aceea, indicat ar fi ca, în acest răstimp, să nu se escaladeze conflictele ori, în măsura posibilităților, conflictele să fie rezolve până la acea dată. Din 29 mai, după ora 113:40′, efort de a se ține la distanță de provocările care îi vor solicita la tot pasul (știri, dialoguri, interviuri, declarații, etc.).

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.