Horoscop Capricorn

Între 28 și 29 martie noaptea, Capricornii maturi vor opta pentru niște schimbări de strategie, de atitudine sau de premiză (vor, acum, să obțină alt efect, să abordeze altă latură educațională, vor să le ofere acelora alte satisfacții).

Între 29 martie, după ora 03:38′, și 31 martie, la prânz, informații referitoare la locul de muncă ori la evenimente în curs de derulare care presupun adaptarea la noile condiții de muncă și viață impuse de evenimente generate de epidemie. Unele îi vor destabiliza și le vor schimba stilul de viață, ceea ce nu-i va încânta de loc, ba, poate că, unii vor și protesta sau vor încerca să impună alternative mai convenabile.

În seara zilei de 30 martie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 13 mai a. c., va tranzita sectorul banilor câștigați din muncă proprie introducând un adevărat suspans de la zi, la zi. Între 31 martie, după ora 13:44′, și seara zilei de 2 aprilie, rigiditate în toate abordările parteneriale ori în relațiile cu străinii față de care nu manifestă nici încredere, nici interes, nici simpatie.

Între 2 aprilie, după ora 20:27′, și 3 aprilie, atitudine de prețuire excesivă față de bunurile personale ori de cele care urmează să-i fie atribuite: „ce-i al meu e de cea mai bună calitate”, de unde și tendința de a nu ceda la preț în condițiile niciunei tranzacții, indiferent de valoarea acesteia. Din 3 aprilie, planeta Venus va tranzita zodia Gemenilor și, până pe 7 august a. c., se va plasa în sectorul muncii, de unde și șansa unei perioade de patru luni de protecție, de avantaj, de noroc în păstrarea sau găsirea unui (alt) loc de muncă ori de a trece cu cât mai puține pierderi salariale o etapă ce se anunță critică. Între 30 martie, seara și 3 – 4 aprilie, conjuncția Marte/Saturn, la 0°

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.