Horoscop, duminică, 2 decembrie 2018 – Berbec:

Ai parte de o zi complexă, cu tendințe puternice și într-un astfel de context ies la lumină toate supărările, nemulțumirile, de la cele mai mari, la cele mai mici.

Horoscop, duminică, 2 decembrie 2018 – Taur:

Se combină două tipuri de probleme pe care nu prea le gestionezi tu foarte bine, de obicei. Este important să îi protejezi pe cei dragi de propriile exagerări.

Horoscop, duminică, 2 decembrie 2018 – Gemeni:

Ești foarte ocupat cu propriile plăceri și poate de aceea nu mai vezi ce efecte au vorbele sau gesturile tale asupra celor din jur.

Horoscop, duminică, 2 decembrie 2018 – Rac:

Este foarte posibil să fii solicitat din mai multe direcții și să nu faci față, caz în care ar trebui să explici, frumos și elegant, uneia dintre părți că nu îi poți ajuta.

Horoscop, duminică, 2 decembrie 2018 – Leu:

Ai impresia că problemele din familie se vor agrava, dincolo de nivelul pe care ai reușit tu să îl anticipezi. S-ar putea să ai dreptate, dar teama nu aduce nimic bun.

Horoscop, duminică, 2 decembrie 2018 – Fecioară:

O sumedenie de impresii, mare parte dintre ele negative, cer atenție din partea ta, ca să treacă și ele la stadiul următor, de păreri sau concluzii. Trebuie să faci o selecție atentă.

Horoscop, duminică, 2 decembrie 2018 – Balanță:

Ar fi păcat să te grăbești cu anumite decizii sau cu un refuz categoric față de o persoană din anturajul apropiat. Poate că a greșit cu ceva, dar ai ocazia să fii generos și să ierți.

Horoscop, duminică, 2 decembrie 2018 – Scorpion:

Cele mai intense dorințe ale tale te pot conduce pe un drum greșit, dacă le lași să devină bază pentru decizii importante, de exemplu cele financiare.

Horoscop, duminică, 2 decembrie 2018 – Săgetător:

Există riscul să îți pierzi capul din cauza unor neplăceri provocate de persoane apropiate care nu ți-au fost niciodată prietene.

Horoscop duminică 2 decembrie 2018 – Capricorn:

Ai în față o zi care te poate tulbura destul de mult și nu pentru că ar aduce evenimente supărătoare ci pentru că ești fixat pe ceva și te deranjează tot ce nu se încadrează în scenariu.

Horoscop duminică 2 decembrie 2018 – Vărsător:

Ești dezamăgit de cei din familie, de superiori și de cei care au putere de decizie. Dincolo de toate acestea, ești tu cu viața ta, pe care o poți face mai frumoasă.

Horoscop duminică 2 decembrie 2018 – Pești:

Te poți decide în ultimul moment să faci o cheltuială îndelung amânată, deși intuiția îți spune că nu e momentul. Poate fi vorba și despre o decizie într-o chestiune neplăcută.

Citeşte şi previziunile Uraniei pentru săptămâna aceasta

A mers cu vacile și a muncit pe câmp, viața i-a fost ca un carusel, dar a reușit să ajungă cineva. Acum toată România îl cunoaște
PARTENERI - GSP.RO
A mers cu vacile și a muncit pe câmp, viața i-a fost ca un carusel, dar a reușit să ajungă cineva. Acum toată România îl cunoaște
Andreea Esca, un nou gest șocant. Ce face acum, după ce s-a vindecat. I-a uluit pe toți
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Andreea Esca, un nou gest șocant. Ce face acum, după ce s-a vindecat. I-a uluit pe toți
Horoscop 3 august 2020. Gemenii intră în conflicte cu cei din anturajul apropiat sau cu persoane necunoscute
HOROSCOP
Horoscop 3 august 2020. Gemenii intră în conflicte cu cei din anturajul apropiat sau cu persoane necunoscute