Mergi direct la conținut »
HOROSCOP FEBRUARIE 2019. Ce zodii au de câștigat și care sunt ghinioniștii lunii!
Horoscop Libertatea > Lifestyle > HOROSCOP FEBRUARIE 2019. Ce zodii au de câștigat și care sunt ghinioniștii lunii!

HOROSCOP FEBRUARIE 2019. Ce zodii au de câștigat și care sunt ghinioniștii lunii!

HOROSCOP FEBRUARIE 2019. Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citește previziunile astrale în horoscopul lunii februarie 2019 și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion. 

HOROSCOP FEBRUARIE 2019. Zodiile norocoase în dragoste

Berbec

Venus te însoţeşte chiar de la începutul lunii în ritm alert şi imprimă tuturor lucrurilor energia ei benefică. Este o perioadă aglomerată, cu multe planuri şi întâlniri, în care dragostea joacă rolul principal. Dacă abia ai cunoscut pe cineva, veți face tot posibilul să fiți cât mai mult timp împreună și să vă descoperiți secretele.

Taur

Pregăteşte-te pentru o nouă relaţie de dragoste. Se spune despre februarie că este perioada cea mai depresivă a anului, dar Jupiter insuflă energie şi transformă cea mai mică oportunitate într-un eveniment deosebit pentru tine. Nu știi niciodată unde se ascunde dragostea, iar ea va veni tocmai atunci când vei fi pregătită să o primești!

Capricorn

Concentrează-te asupra planurilor pe care ţi le-ai făcut împreună cu iubitul sau soţul tău. Astrele te ajută să faci pregătirile necesare, să cumperi din timp biletele de călătorie sau să faci rezervările la hotel. În februarie, în preajma zilei de Sf. Valentin trebuie neapărat să organizezi ceva romantic și să alungi tensiunile dintre voi.

Citește mai departe pe www.libertateapentrufemei.ro

Close
Închide
  Close