De Petre Dobrescu,

Horoscop Fecioară

Între 28 și 29 martie noaptea, discrete destabilizări sau dezamăgiri în planul încrederii într-o persoană sau într-un mediu profesional în care nativul nu se mai regăsește ca altădată și față de care începe să dezvolte temeri, dezacorduri ori neîncredere.

Între 29 martie, după ora 3:38, și 31 martie, la prânz, comentarii ale felului în care muncesc, se prezintă în public, decid sau conduc o activitate profesională. Cei care desfășoară activități publice (învățământ, presă, politică) pot avea intervenții necesare, apreciate de spectatori (populație, asistență).

În seara zilei de 30 martie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și va influența, în felul acesta, până pe 13 mai a.c., casa sănătății și a afecțiunilor curente care se vindecă repede, solicitând, în mod special, sistemul nervos (central și periferic), circulația venoasă, fiziologia aparatului locomotor, patronând uneori accidentele însoțite de traumatisme și fracturi.

Context delicat pentru sănătate, atât pentru cei tineri, cât și pentru cei mai în vârstă, între seara zilei de 30 martie și 3-4 aprilie, când Marte se va întâlni cu Saturn, la 0° Vărsător, după 28 de ani (martie 1992), realizând o pereche astrală a contradicțiilor și contrastelor cu efect neplăcut asupra întregului organism. Între 31 martie, după ora 13:44, și seara zilei de 2 aprilie, prudență și rezervă în relația cu acele persoane care li se par Fecioarelor că nu sunt mânate de cele mai bune intenții față de ei.

Între 2 aprilie, după ora 20:27, și 3 aprilie, axa cardiovasculară va primi influențe astrale intense, care indică risc de disfuncții cardiace și neurologice. Din 3 aprilie, planeta Venus va tranzita zodia Gemenilor și, până pe 7 august a.c., va fi un protector real, chiar dacă uneori în registrul minor, pentru nume, renume, autoritate, admirație a publicului, respect și încredere a colegilor, succes, afirmare.

RECOMANDĂRI
Cristi Borcea a rămas fără permis și a fost amendat de către Poliția Capitalei! Viteza cu care a fost surprins conducând
GSP.RO
Cristi Borcea a rămas fără permis și a fost amendat de către Poliția Capitalei! Viteza cu care a fost surprins conducând
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor