Horoscop Gemeni

Între 11 și începutul zilei de 13 aprilie, relațiile parteneriale par să fie oneste sau se pot ameliora fără ca prin asta să se pună capăt divergențelor mai vechi și fără ca recenta bună înțelegere să risipească argumentele unei dispute în planul cooperării, al relațiilor contractuale și mai ales acolo unde există o ostilitate manifestată de ambele părți de multă vreme.

Între 13 aprilie, după ora 2:06, și dimineața zilei de 15 aprilie, nemulțumiri față de felul în care se soluționează o dispută pe teme patrimoniale, o dezbatere succesorală, de exemplu, sau un dosar ce le-ar permite o soluție financiară favorabilă. Uneori, ei vor fi nemulțumiți de felul în care gândesc și procedează niște persoane, alteori vor fi nemulțumiți de felul în care se va pune o rezoluție în aplicare (restricții, limitări, condiții greu de suportat, refuzul acceptării unor capete de cerere sau puncte de vedere ori chiar al prevederilor legale).

Între 15 aprilie, după ora 9:37, și seara zilei de 20:30, unele persoane își pot schimba repede atitudinea față de un om, un proiect, o idee, o premisă ce angajează convingerile lor; schimbări de atitudine și posibile atașamente bruște față de o ipostază de viață socială sau profesională operată în speranța că aceasta va aduce o schimbare fericită în viața lor.

Din 17 aprilie, după ora 20:30, unii Gemeni pot face o impresie bună în public, pot avea inițiative fericite, pot fi priviți cu simpatie, în funcție de natura inițiativei și a activității lor publice.

Nativii vor avea în continuare planeta Venus în tranzit prin semnul lor zodiacal natal, ceea ce va constitui nu doar un factor de protecție, ci și șansa de a specula niște oportunități care se pot manifesta chiar în condițiile actualelor restricții. Unii Gemeni se vor certa cu un prieten, indiferent dacă motivul care generează respectiva discordie este unul important sau este un fleac.

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite