Horoscop Gemeni

Între 28 și 29 martie, îngrijorări din motive financiare (un ajutor, un beneficiu, un câștig substanțial), care nu se rezolvă de multă vreme și care, acum mai mult ca în alte dăți, li se par nativilor că se îndepărtează de ei.

Între 29 martie, după ora 3:38, și 31 martie, la prânz, bună capacitate de a dialoga, de a primi informații sau de a se exprima, indiferent prin ce mijloace (oral sau în scris, în public sau într-un context privat). Imaginație, fantezie, intuiție, disponibilitate spre a glumi, a se destinde, a se relaxa.

În seara zilei de 30 martie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și până pe 13 mai a.c. va influența segmentul conștiinței de sine, al atașamentelor superioare și al opțiunilor ideologice, înlesnind deciziile (cam bruște, totuși!) față de inițiativele și proiectele care, acum, pe moment, par că le deschid noi orizonturi de afirmare. Între 31 martie, după ora 13:44, și seara zilei de 2 aprilie, nevoia de a-și ajusta niște cheltuieli, de a-și revizui un mod de viață considerat, în condițiile de ultimă oră, riscant în perspectiva unei deteriorări financiare printr-o eventuală micșorare a veniturilor.

Între 2 aprilie, după ora 20:27, și 3 aprilie, fel autoritar de a pune o problemă într-un dialog oficial sau de a-și susține vehement un drept, un interes, un principiu. Din 3 aprilie, planeta Venus va tranzita zodia Gemenilor, semn în care va rămâne, în mers direct și, la un moment dat, în mișcare aparent retrogradă, până pe 7 august a.c.

Micul Benefic va reprezenta timp de patru luni o reală protecție și va fi un deschizător de drumuri precum și un factor de echilibrare organică ori de stare bună psihică (încredere, optimism). Atenție la o răsturnare de situație în forul lor interior între 30 martie și 3-4 aprilie, pe fondul conjuncției Marte/Saturn la 0° Vărsător, care, în acest context, a operat ultima dată în martie 1992.

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.