Horoscop Leu

Între 11 și începutul zilei de 13 aprilie, nevoia de bucurii, de evadare din cotidian, dar și motive de frustrare cu privire la felul în care sunt abordate niște chestiuni de principiu sau cum sunt puse în aplicare niște premise ce privesc viața publică, profesională, mecanismele sociale care îl vizează (îl lezează?) și pe nativ. Furie interioară, consum nervos, mânii și ambalări.

Între 13 aprilie, după ora 2:06, și dimineața zilei de 15 aprilie, fără a fi vorba de o suferință fizică, se poate vorbi de o etapă apăsătoare, cu greutăți în mobilizarea rapidă, în care Leii vor resimți o oboseală accentuată, o lipsa de entuziasm față de activitățile curente pe care mai degrabă le-ar lăsa baltă decât ar face efortul să le ducă la bun sfârșit.

Uneori, la acest tablou mai mult psihic decât fizic se pot adăuga și suferințele osoase. La locul de muncă, mecanism dificil care impune limite, restricții, interdicții și care le lasă nativilor puțină libertate de mișcare și inițiativă, obligându-i să amâne acele activități sau secvențe dintr-un proces al muncii care nu se pot desfășura normal.

Între 15 aprilie, după ora 9:37, și seara zilei de 20:30, surprize venite de la parteneri pe o paletă largă de manifestare relațională: conjugală, contractuală, procesuală, de colaborare și asta nu pentru că unul dintre parteneri ar fi incorect, ci pentru că acela va intra pe un culoar existențial care îi va pune în dificultate sau chiar în imposibilitatea de a acționa în condițiile care i-au adus alături într-un proiect de muncă, de viață sau de afaceri.

Leii vor fi obligați să se redreseze din mers, să se adapteze la noile condiții venite peste noapte și să încerce să depășească etapa actuală fără pagube, necazuri sau complicații majore. Din 17 aprilie, după ora 20:30, context puțin semnificativ în plan material. Forfotă mentală, preocupări, frământări întreaga săptămână.

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite