De Petre Dobrescu,

Horoscop Leu

Între 28 și 29 martie noaptea, Leii s-ar putea confrunta cu probleme de autoritate și stabilitate profesională, pe fondul opoziției unor colaboratori sau a unor subalterni care vor formula critici și se vor dezice de ei în situațiile cu grad mare de risc.

Între 29 martie, după ora 3:38, și 31 martie, la prânz, comunicare cu cei apropiați, fără ca prin asta să fie vorba de cooperare sau de activități referitoare la un proiect comun (schimb banal de impresii și informații). În seara zilei de 30 martie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 13 mai, va crea destule furtuni în relațiile parteneriale (conflicte, controverse, replieri de atitudine, ostilități, adversități).

Atenție la ceea ce se va întâmpla sau se va contura, fie și vag, în răstimpul cuprins între seara zilei de 30 martie și 3-4 aprilie a.c., când Marte, alături Saturn, la 0° Vărsător, va instaura premisa înghețării negocierilor, blocarea unor contracte sau perfectarea unor afaceri, zădărnicind tentativele de împăcare între soți și soluționarea unor litigii.

Multe dintre disfuncțiile care se vor produce în această scurtă perioadă vor constitui baza unor degradări relaționare profunde și greu de rezolvat în 2021/2022 sau alterării lor în contextul unor evenimente neașteptate (separări forțate de împrejurări). Între 31 martie, după ora 13:44, și seara zilei de 2 aprilie, solicitare a aparatului digestiv, a metabolismului și a sistemului osos, care favorizează și reacțiile alergice. Între 2 aprilie, după ora 20:27, și 3 aprilie, Leii vor fi în formă, plini de viață și de energie, având determinarea necesară pentru a duce la bun sfârșit activitățile curente. Din 3 aprilie, planeta Venus va tranzita, până pe 7 august a.c., zodia Gemenilor, oferind multor relații de prietenie alterate de evenimente și de izolare șansa de a reveni la condiția lor anterioară de comunicare bună și utilă.

RECOMANDĂRI
Ioana Simion și Ilie Năstase s-au căsătorit religios în mare secret. „Am pus condiții!”. Primele imagini
GSP.RO
Ioana Simion și Ilie Năstase s-au căsătorit religios în mare secret. „Am pus condiții!”. Primele imagini
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor