Horoscop Pești

Între 28 și 29 martie noaptea, dorința de a da o bază solidă afirmațiilor, convingerilor, opțiunilor lor prin informații corecte, pertinente și adecvate. Între 29 martie, după ora 03:38′, și 31 martie, la prânz, răstimp lipsit de spectaculos, marcat de grija pentru activitățile casnice curente dar care, mai degrabă, fac plăcere decât pun la muncă și ostenesc (de exemplu, ordine în bibliotecă, amenajarea unei încăperi).

În seara zilei de 30 martie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 13 mai a. c., va tulbura universul interior alcătuit din amintiri și sentimentele tăinuite ori din impulsurile mai puțin limpezi chiar lor înșiși. Contextul îi va ajuta să „sară din tipar” și să facă lucruri în care nu aveau mare încredere că ar putea avea un viitor, că le-ar putea aduce vreo satisfacție și, cu atât mai puțin, ca ar putea să însemne șansa refacerii lor subtile, în planurile ființei lăuntrice și a conștiinței de sine.

Atenție la șocul, surpriza care s-ar putea contura între 30 martie și 3 – 4 aprilie când pot trăi un soi de „trezire la realitate” prin specificul unor evenimente cu semnificații profunde. Pentru persoanele în vârstă, același context poate influența în chip dezordonat fiziologia sistemului nervos central, a circulației periferice și a funcționării inimii.

Între 31 martie, după ora 13:44′, și seara zilei de 2 aprilie, grad mare de emotivitate, sensibilitate sporită sau, uneori, chiar exagerată, reacții afective alimentate și justificate de dor, de nostalgie, de tandrețe.

Între 2 aprilie, după ora 20:27′, și 3 aprilie, solicitare a axei cardio-vasculare. Reacții motivate de orgoliu la locul de muncă. Din 3 aprilie, planeta Venus va tranzita zodia Gemenilor și, până pe 7 august a. c. le va da Peștilor posibilitatea să facă ordine în casă, să se împace cu rudele, să-și găsească liniștea printr-o raportare corectă și sănătoasă la trecut.

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.