Horoscop Rac

Între 11 și începutul zilei de 13 aprilie, preocupări de natură juridică, interes pentru chestiunile legale ce privesc o abordare profesională curentă (obligații contractuale, salarizare) sau una ce privește o chestiune de sănătate; pentru moment, deși nu este vorba de un ghinion sau de un refuz, situația nu oferă soluții solide și nici premise acceptabile, iar nota generală este de amânare, de așteptare.

Între 13 aprilie, după ora 2:06, și dimineața zilei de 15 aprilie, relațiile parteneriale vor evolua în nota cu care Racii s-au obișnuit de luni bune: aceleași probleme, aceleași limite, aceleași eforturi de a ieși dintr-un tipar negativ, aceleași dușmănii care le mănâncă nervii, aceeași imposibilitate de a găsi o rezoluție asupra căreia să cadă de acord toți cei implicați într-o chestiune partenerială (căsnicie, despărțire, divorț, partaj, competiție, rivalitate, proces, anchetă).

Între 15 aprilie, după ora 9:37, și seara zilei de 20:30, evenimente cu consecințe asupra stării materiale a nativului sau asupra unor bunuri patrimoniale (nevoia, de exemplu, de a vinde un bun de valoare pentru a face rost de bani într-o situație de criză financiară sau pentru a acoperi alte nevoi).

Din 17 aprilie, după ora 20:30, mici “alinări cu gândul” născute mai degrabă din dorința de a se liniști și de a nu mai trăi la tensiunea înaltă a stresului, a spaimei de viitor, a confruntării cu realitățile cotidiene, deloc comode.

Nevoia de a evada în zone de confort mental, spiritual, care să le ofere compensații, echilibru, bucurii, care constituie “hrană sufletească”: activități culturale, artistice, creative, religioase, educaționale, formative, adaptate la restricția de moment a activităților publice; astfel, nativii se vor concentra pe activitățile desfășurate pe cont propriu, în domenii liber alese. Stres major socio-profesional întreaga săptămână.

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente