Horoscop Rac

În prima parte a zilei de 21 martie, aspect puțin semnificativ. Între 21 martie, după ora 14:34, și începutul zilei de 24 martie, efort de izolare de stresul cotidian și de cufundare în gânduri, preocupări concrete și activități spirituale menite să-i transporte pe cei născuți în Rac într-un alt registru de viață interioară, de înțelegere a lucrurilor și de reacție afectivă.

Dorință de a se recupera sufletește prin lecturi de specialitate, printr-un regim susținut, de multe ori autoimpus, de ascultare religioasă, de rugăciune, de meditație, de purificare mentală. Cei care nu vor simți aceste îndemnuri de natură spirituală ar putea fi atrași de activitățile culturale sau educative. Între 24 martie, după ora 2:58, și 26 martie, după-amiaza, accent pus pe chestiunile ce privesc munca, funcția, atribuțiile profesionale.

Acestea cu greu vor putea fi duse la îndeplinire, pentru că se vor asocia cu ostilitate sau chiar cu conflictele născute ca efect al unor ordine și decizii controversate; ele vor fi sporite și alimentate în chip haotic, subiectiv, exagerat, disproporționat, “anapoda”, pe fondul impactului pe care îl va avea asupra nativilor și a colegilor, subalternilor, șefilor sau colaboratorilor acestora Luna Nouă în Berbec, din dimineața zilei de 24 martie.

Între 26 martie, după ora 15:37, și 27 martie, mecanism astral care impune nevoia de echilibrare a unor tendințe personale ce ar amenința stabilitatea relațiilor de prietenie sau ar pune sub semnul întrebării viitorul unui proiect comun.

În ziua de 22 martie, Saturn va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 2 iulie a.c., va tranzita casa beneficiilor materiale rezultate din relația lor cu persoane și instituții care le pot oferi sau consfinți un drept de proprietate sau un câștig bănesc. Nota generală este de evoluție atipică, de criză ori de împrejurări bizare care vor impune decizii insolite.

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”
GSP.RO

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”

Horoscop 8 aprilie 2020. Berbecii au parte de o zi cu trăiri intense
HOROSCOP

Horoscop 8 aprilie 2020. Berbecii au parte de o zi cu trăiri intense