De Urania,

Horoscop Rac

Între 23 mai și începutul zilei de 25 mai, senzație de instabilitate organică și mentală. Nativii vor avea impresia că se înșală asupra unor aspecte de viață, se vor îndoi de tot și de toate, vor verifica, vor analiza și vor încerca să-și păstreze echilibrul interior, mai ales dacă spre ei vor veni în cascadă vești și informații, unele adevărate și reale, altele doar confuze sau provocatoare.

Între 25 mai, după ora 1:09, și 27 mai dimineața, Luna va tranzita zodia Racului și le va oferi sprijinul astral celor care s-au născut în acest semn. Doar că îi va pune în dificultate ori de câte ori aceștia vor fi obligați să treacă prin situații publice, oficiale, profesionale, delicate, față de care vor afișa o vizibilă rezervă în a le accepta.

Între 27 mai, după ora 9:30, și 29 mai, la prânz, enervări și mânii ca singur răspuns organic și psihic pe care îl pot da unor situații speciale cu consecințe financiare. În seara zilei de 28 mai, Mercur va intra în zodia Racului și va avea un parcurs mai lung decât cel obișnuit din cauza unei retrogradări de aproape o lună.

Până pe 6 august 2020, în casa I a personalității se va menține un accent special pe chestiunile ce privesc memoria și amintirile și va stârni sentimente puternice față de afirmațiile și ideile care vor avea un ecou intens asupra tuturor aspectelor de viață care au legătură cu persoana lor, cu structura lor interioară, construită pe baza unei identități etnice, culturale, religioase sau lingvistice. Atenție că, între 30 iulie și 6 august, se vor naște tensiuni și ostilități majore între Mercur și cele trei planete retrograde din Capricorn, dând astfel relațiilor parteneriale un statut plin de riscuri, de blocaje, de conflicte și de ostilități. Din 29 mai, după ora 13:40, disponibilitate limitată la strictul necesar în dialoguri, schimburi de impresii; conversații susținute din politețe sau din obligație.

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.