Horoscopul toamnei. Ce îți rezervă astrele în următoarele trei luni!

HOROSCOP TOAMNĂ 2019 – BERBEC

DRAGOSTE: Octombrie vine cu schimbări importante, și bune, și rele, după o lună septembrie destul de zbuciumată în alte domenii ale vieții. Noiembrie va aduce o accentuare a dorințelor de orice fel, inclusiv cele legate de relația de cuplu și de controlul a tot ce este legat de aceasta.

CARIERĂ: Septembrie poate fi una dintre cele mai aglomerate și mai complicate luni din acest an. Octombrie și noiembrie vor fi puțin mai lejere, dar oboseala acumulată poate afecta și nivelul de concentrare și rezultatele pe care le vei obține. Este o toamnă cu multe treburi, mare parte dintre ele complicate.

SĂNĂTATE: Luna septembrie poate scoate la lumină unele probleme, mare parte dintre ele rezolvabile, dacă te ocupi de ele imediat ce apar. Octombrie poate deveni o lună cu multe conflicte cu partenerii de orice fel, iar starea de sănătate poate fi afectată de tensiunile repetate și intense. Noiembrie poate fi o lună nefavorabilă pentru sănătate din cauza poftelor de tot felul.

BANI: Finanțele tale vor fi, și în această toamnă, la fel de fluctuante, de nesigure și încurcate. Septembrie aduce mai multă stabilitate, dar nu suficientă cât să te consideri eliberat de griji. Octombrie și noiembrie pot accentua unele probleme, mai ales prin dorințele care se cer împlinite imediat, uneori și împotriva dorinței partenerilor de orice fel.

Consilierul PNL din Brașov care a plecat din partid în februarie, când Libertatea a expus afacerile lui cu interlopii, e reținut de DNA împreună cu un reputat medic infecționist!
Recomandări
Consilierul PNL din Brașov care a plecat din partid în februarie, când Libertatea a expus afacerile lui cu interlopii, e reținut de DNA împreună cu un reputat medic infecționist!

HOROSCOP TOAMNĂ 2019 – TAUR

DRAGOSTE: Toate lunile de toamnă aduc un vânt al schimbării puternic în viața ta sentimentală, fiecare în felul său. Septembrie vine cu invitația de a clarifica relația actuală, ca să treci la nivelul următor în octombrie sau noiembrie. Ar fi bine totuși să eviți deciziile radicale, cel puțin în prima jumătate a lunii noiembrie.

CARIERĂ: În septembrie începe să se contureze un tablou diferit de ceea ce credeai că te așteaptă la serviciu în această toamnă. În octombrie vei și trăi aceste schimbări, unele te vor încânta, altele te vor descuraja. Noiembrie te ajută să te reorientezi pe plan profesional, dacă asta vei dori.

SĂNĂTATE: După toate trăirile intense din septembrie, în octombrie vei fi nevoit să acționezi pentru a restabili, atât cât se va putea, un echilibru în viața ta, ca să îți poți proteja sănătatea. Noiembrie poate fi, din nou, o lună intensă, așa că ar fi bine să te găsească pregătit. Toate lunile de toamnă te avertizează în legătură cu echilibrul psihic care trebuie menajat cu orice preț.

Școala 9 a găsit un elev „admis” prin transfer la un liceu de elită din București, cu notă mai mică decât cei picați! Mama lui apare la evenimente cu ministrul Anisie
Recomandări
Școala 9 a găsit un elev „admis” prin transfer la un liceu de elită din București, cu notă mai mică decât cei picați! Mama lui apare la evenimente cu ministrul Anisie

BANI: Banii vin, în această toamnă, din ceea ce îți place să faci, dintr-o pasiune devenită meserie sau din valorificarea unui talent nativ. Pot veni și din asocierile pe care le vei stabili în noiembrie, spre final, după ce vei parcurge câteva etape intermediare, destul de confuze și dezamăgitoare.

HOROSCOP TOAMNĂ 2019 – GEMENI

DRAGOSTE: Toamna aceasta poate fi momentul unui mare pas înainte care va duce relația de cuplu în care ești implicat la nivelul următor, de exemplu prin căsătorie. În septembrie vei avea ocazia să descoperi și laturi mai puțin cunoscute ale partenerului, pe care le vei putea regla în octombrie, dacă vei avea timp pentru astfel de lucruri. Noiembrie poate aduce marele moment, pentru unii mult așteptat, pentru alții, o mare surpriză.

Centura ocolitoare a Bacăului, crăpată la câteva ore de la inaugurare. De vină ar fi o „eroare de fabricație”
Recomandări
Centura ocolitoare a Bacăului, crăpată la câteva ore de la inaugurare. De vină ar fi o „eroare de fabricație”

CARIERĂ: Evoluția profesională va continua să fie umbrită în toate lunile de toamnă, de decizii neinspirate, de mimarea unor calități pe care ai vrea să le ai, dar și de îndemnurile venite din familie, bazate pe exagerări. Ai nevoie de o coborâre urgentă cu picioarele pe pământ, pe care o poți obține în septembrie, cu eforturi ceva mai mici decât cele necesare în alte perioade.

SĂNĂTATE: În toate lunile de toamnă cel mai mare pericol la adresa stării tale de sănătate vine de la felul în care te alimentezi sau cum nu o faci. Stresul zilnic se poate reflecta în apetitul tău, care va deveni și mai fluctuant. Se pot instala afecțiuni cronice, fără să simți ceva, deocamdată.

BANI: Finanțele fac parte din preocupările tale principale și în această toamnă, dar sunt mai multe zbateri decât reușite, ca și până acum. Rămâne valabilă și tendința de a cheltui tot ce câștigi, ca să faci impresie bună, să ai cu ce te lăuda.

HOROSCOP TOAMNĂ 2019 – RAC

DRAGOSTE: Relația de cuplu, în cazul în care a supraviețuit verii, va continua să existe așa, cu rănile și durerile acumulate, pe care le veți purta amândoi mai departe. Lunile de toamnă aduc o oarecare alinare, de la finalul lunii septembrie încolo. Se mai domolesc orgoliile, iar războiul intră în etapa de război rece.

CARIERĂ: Ai șansa de a te dezvolta pe plan profesional, pe baza unei deschideri speciale de care vei da dovadă, prin acceptarea unei noi specializări, care poate însemna inclusiv o nouă perioadă de școlarizare. Este bine să te păstrezi totuși în limite rezonabile și să nu te orientezi în mai multe direcții doar pentru că te simți în stare să faci asta, în acest moment.

SĂNĂTATE: Starea de sănătate poate fi afectată de exagerările care vor fi la ordinea zilei și în lunile de toamnă. Pe fondul eforturilor deosebite pe care va trebui să le depui la serviciu, vei simți nevoia unei compensații pe măsură, cel mai probabil interzisă în orice dietă sănătoasă.

BANI: Planul financiar rămâne pe locul secund în preocupările tale și în această toamnă, deși este prezent mereu în gândurile tale. Altele vor fi mai importante, printre care și acumularea unei experiențe profesionale inedite, care să te ajute să progresezi și pe acest plan, la momentul potrivit.

HOROSCOP TOAMNĂ 2019 – LEU

DRAGOSTE: Sfera sentimentală este cea mai frumoasă parte a vieții tale și în lunile de toamnă, cu tot ce înseamnă asta, de la bucurii pe care le primești de la cei dragi, la bucuria de a le oferi din prea plinul inimii tale. Sunt ultimele luni de expansiune a sentimentelor, de generozitate neîngrădită, așa că ar fi bine să te bucuri de ele.

CARIERĂ: Obstacolele de care te tot lovești de la începutul anului vor fi tot acolo, dar se poate schimba, de la finalul lunii septembrie încolo, atitudinea ta față de ele. Poți ajunge să le vezi ca pe ceva firesc, necesar pentru a obține progresul pe care îl dorești. Te așteaptă o toamnă foarte ocupată, cu multe realizări care te vor bucura cu atât mai mult, cu cât vor fi mai greu de obținut.

SĂNĂTATE: Sănătatea rămâne una dintre preocupările tale principale, mai ales din cauză că orice problemă în acest domeniu îți afectează munca. Toate lunile de toamnă te invită la măsură, dar și la o schimbare de atitudine, la o cercetare reală a cauzelor care au condus la problemele cu care te confrunți.

BANI: În septembrie vei culege roadele unor eforturi deosebite, roade pe care le vei cheltui foarte rapid, pentru a acoperi golurile provocate de împrumuturi, investiții sau alte decizii financiare pe care acum le vei vedea cu alți ochi. În octombrie și noiembrie, problemele vor fi aceleași, dar nivelul veniturilor nu va crește la fel de mult ca la începutul toamnei.

HOROSCOP TOAMNĂ 2019 – FECIOARĂ

DRAGOSTE: Relația de cuplu este, și în lunile de toamnă, umbrită de îndoieli, neînțelegeri, dureri nemărturisite sau nemulțumiri exagerate. Spre finalul lunii noiembrie poți spera, cu șanse reale, la o revenire în limite normale și abia în primăvara anului viitor se va face lumină în acest sector al vieții tale.

CARIERĂ: Dezvoltarea profesională este un obiectiv pe termen lung, la care vei lucra și în lunile de toamnă, fără să faci vreun pas decisiv, deocamdată. Septembrie este o lună de înflorire pe toate planurile și de aceea este de așteptat să te bucuri și de unele rezultate bune, de etapă, pe plan profesional.

SĂNĂTATE: Starea de sănătate nu este serios amenințată în această toamnă, dezechilibrele fiind posibile doar dacă vei permite tensiunilor zilnice să se acumuleze. În octombrie și noiembrie te vei bucura de o atmosferă frumoasă în familie, care te poate ajuta să te revigorezi.

BANI: Pentru că ești într-o etapă de construcție a unui traseu profesional solid, toamna nu va aduce schimbări spectaculoase la capitolul venituri. În schimb, la capitolul cheltuieli poți deveni campion cu diplomă de merit. Casa și amenajarea spațiului interior vor fi principalele motive de cheltuială, printr-o schimbare majoră, o extindere sau o reamenajare a spațiului de care dispui.

HOROSCOP TOAMNĂ 2019 – BALANȚĂ

DRAGOSTE: După câțiva ani de instabilitate în acest domeniu, în care ai trecut prin destule încercări, a venit momentul să te bucuri de ceea ce ai învățat din aceste experiențe. În lunile de toamnă te vei orienta mai mult spre partea practică a vieții, ceea ce poate fi un câștig și pentru stabilitatea cuplului.

CARIERĂ: Deocamdată, nu ai o imagine prea bună la locul de muncă, poate și pentru că nu te-a interesat prea mult acest aspect. Spre finalul lunii noiembrie, vei avea șansa unei reveniri pe baza unor rezultate pentru care ai muncit, dar eforturile tale vor fi apreciate abia atunci. În primăvara anului viitor vei scăpa de povara unor eșecuri care te chinuie cam mult.

SĂNĂTATE: Starea ta de sănătate este cel puțin dubioasă, când mai bună, când mai rea, pare a se schimba după cum bate vântul, în toate lunile de toamnă. De fapt, se schimbă în funcție de tine, de frământările tale, de grijile cărora le acorzi prea multă importanță și de eșecurile care te preocupă doar pe tine.

BANI: Veniturile depășesc cheltuielile doar câteodată, dar și așa e bine. Lunile de toamnă pot aduce mici ameliorări, dar nevoia ta esențială de a te organiza mai bine pe plan financiar va rămâne și va trebui să te ocupi de aceste chestiuni. Până la finalul anului vei avea de învățat câteva lucruri despre cum să îți administrezi mai bine resursele proprii și pe cele ale familiei.

HOROSCOP TOAMNĂ 2019 – SCORPION

DRAGOSTE: Se poate spune că vei număra iluziile pierdute în această toamnă și bine ar fi să fie așa, pentru că asta ar însemna că vei reuși să îți dai seama ce e real și ce e minciună în viața ta sentimentală. Multe umbre ale trecutului sau provenite din propria imaginație se vor perinda prin fața ochilor minții tale, până te vei decide să le alungi departe.

CARIERĂ: Toamna vine cu fructificarea unor eforturi depuse în anii din urmă și cu bucuria de a ști că ești pe drumul cel bun, cel puțin în acest domeniu. Noiembrie se anunță a fi cea mai fructuoasă lună, printr-o stabilizare a noilor direcții de dezvoltare și prin șansa unor parteneriate care vor trebui clarificate în multe etape, de atunci înainte.

SĂNĂTATE: În afară de frământările interioare care te pot epuiza, mai există pericolul unor accidente în timpul deplasărilor pe distanțe scurte sau la orice formă de muncă manuală. În toate lunile de toamnă vor exista aceste pericole, dar se vor diminua ușor, începând cu finalul lunii septembrie. Plăcerile, de orice fel, ar trebui temperate, ca să eviți consecințele neplăcute pe viitor, de la diete la recuperare fizică și refacere psihică.

BANI: Ești pe val și în lunile de toamnă și ar fi bine să folosești acest context favorabil pentru a stabiliza un anumit tip de relații cu partenerii de orice fel. Pericolul vine de la senzația că meriți mai mult și că acum e momentul să ceri ce ți se cuvine.

HOROSCOP TOAMNĂ 2019 – SĂGETĂTOR

DRAGOSTE: Deocamdată, aplici ce ai învățat despre sentimentele frumoase și locul pe care îl merită acestea în viața ta. Nevoile tale afective sunt mai mari ca oricând și trebuie să știi acest lucru, ca să nu ajungi în situația de a cere de la partener mai mult decât poate oferi. Lunile de toamnă te invită să fii inteligent în dragoste și generos cu cei pe care îi iubești.

CARIERĂ: Luna septembrie te invită la o reevaluare a opțiunilor de evoluție profesională, pe alte criterii decât cele financiare. Este doar prima lună, dintr-o serie mai lungă, care va dura până la începutul anului viitor, în care va trebui să decizi ce vrei să faci și care sunt concesiile pe care merită să le faci.

SĂNĂTATE: Stai bine la acest capitol, iar în lunile de toamnă te vei simți mai bine decât pe parcursul verii. Vitalitatea este la cote înalte, la fel și motivația de a schimba unele dintre cele mai nocive obiceiuri pe care le ai. Principalul capitol de interes este alimentația, urmat îndeaproape de stresul din familie care poate depăși limitele cu care ești obișnuit și în această toamnă.

BANI: Restricțiile financiare vor fi la ordinea zilei și în lunile de toamnă, în sensul unei mai bune organizări a cheltuielilor, care vor fi limitate la ceea ce este cu adevărat util. Începând cu finalul lunii septembrie vei avea și ocazia de a-ți mări veniturile, prin munca proprie.

HOROSCOP TOAMNĂ 2019 – CAPRICORN

DRAGOSTE: De tine depinde cum anume va evolua relația de cuplu, ce evenimente importante vor avea loc în acest domeniu. Lunile de toamnă îți vor oferi ocazii de a înțelege ce ai de făcut pentru a asigura stabilitatea în acest domeniu. Este necesar să fii sensibil și atent la nevoile celuilalt.

CARIERĂ: Îți pregătești și în această toamnă o viitoare evoluție profesională pozitivă, în septembrie – prin închiderea unui capitol important, în octombrie – printr-un pas înainte, într-o altă direcție, iar în noiembrie – prin eforturi serioase în sensul dorit. Șansa e de partea celor care își asumă responsabilitățile.

SĂNĂTATE: Starea de sănătate va fi mai bună în lunile de toamnă, față de vara care a trecut. Septembrie aduce o temperare voluntară a unor excese care au lăsat destule urme. În octombrie și noiembrie vei avea șansa de a lua decizii importante pentru a-ți recupera vitalitatea și a te echilibra pe deplin.

BANI: Sectorul financiar e calm, în continuare, iar lunile de toamnă pot aduce chiar o eliberare de anumite griji, fie prin rezolvarea lor, fie prin renunțare. Ar fi bine să te ocupi mai mult de pasiunile tale, pentru că de acolo pot să apară unele surprize frumoase, prin transformarea unei pasiuni în meserie sau prin valorificarea rezultatelor unei activități care te pasionează.

HOROSCOP TOAMNĂ 2019 – VĂRSĂTOR

DRAGOSTE: Ești foarte practic, în lunile de toamnă, atunci când abordezi problemele legate de parteneriate, inclusiv cel de cuplu. Oboseala psihică acumulată în lunile de vară se vede și în zgârcenia afectivă cu care îți tratezi jumătatea. Instabilitatea va continua, dar poate aduce și schimbări benefice.

CARIERĂ: Construiești și în lunile de toamnă imaginea unui bun profesionist, care își asumă responsabilități, nu doar merite. Este o perioadă dificilă, de creștere lentă, în care va trebui să fii deschis la abordări diferite de cele cu care te-ai obișnuit. Ar fi bine să fii mai cald în relațiile cu colegii și superiorii.

SĂNĂTATE: Starea de sănătate este direct vizată de elemente importante, care pot produce modificări de lungă durată, foarte greu de rezolvat. Lunile de toamnă pot aduce o ameliorare minoră, începând cu finalul lunii septembrie. Sănătatea trebuie să fie o prioritate majoră pentru tine.

BANI: Ai mai multe nevoi decât bani, dar și mai multe iluzii decât de obicei despre ceea ce meriți și nu primești sau despre ceea ce ai putea avea, dacă ai fi cu persoana potrivită sau în locul de muncă potrivit. Ar fi bine să fii atent la cheltuieli, în toate lunile de toamnă, pentru că veniturile se vor schimba puțin, în bine, doar spre finalul lunii noiembrie.

HOROSCOP TOAMNĂ 2019 – PEȘTI

DRAGOSTE: Luna septembrie este, de departe, cea mai dinamică în sfera sentimentală, dar și octombrie și noiembrie vor păstra ceva din acest dinamism. Este o toamnă a eliberării de iluzii, de fantasme și păcăleli pe care, din păcate, le inventezi de unul singur și le faci să crească, acordându-le prea multă atenție.

CARIERĂ: Septembrie înseamnă muncă multă, cu recompense pe măsură. Octombrie poate veni cu un volum mai mic de muncă sau cu o mai mare tragere de inimă care va face povara mai ușoară. În noiembrie ar trebui să fii foarte atent la tot ce ai de făcut, să ceri părerea persoanelor mai experimentate, dacă nu ești sigur pe ceva din activitatea ta profesională.

SĂNĂTATE: Sănătatea este bună și în lunile de toamnă, în ciuda aparențelor. Chiar dacă ți se pare că nu e bine, că micile probleme care apar tot timpul se vor transforma într-o problemă mai mare, sunt doar gânduri negre pe care ar trebui să le alungi. De la finalul lunii noiembrie vei avea ocazia să îți recuperezi vitalitatea și să reziști mai ușor în fața acestor iluzii.

BANI: Sectorul financiar cere de la tine, și în această toamnă, respect față de propria muncă, față de valoarea demonstrată, exprimată în banii pe care îi primești. Există un cadru favorabil pentru o creștere a veniturilor, dar nu în orice condiții pentru că nu ești dispus să faci orice pentru bani.


Citeşte şi:

Rata divorțului crește la sfârșitul verii. Iată câteva motive pentru care se întâmpla asta

Castele din România – cele mai frumoase castele de vizitat în România

Cetăți din România – bijuterii medievale des vizitate de turiști

La ce clinică s-a tratat de COVID Anamaria Prodan și ce tratament a luat: „Am urmat schema asta pe care medicii lui...
PARTENERI - GSP.RO
La ce clinică s-a tratat de COVID Anamaria Prodan și ce tratament a luat: „Am urmat schema asta pe care medicii lui...
GEST FABULOS făcut de Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu după ce acesta a ajuns sărac lipit
PARTENERI - PLAYTECH
GEST FABULOS făcut de Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu după ce acesta a ajuns sărac lipit
Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 5 – 11 decembrie 2020
HOROSCOP
Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 5 – 11 decembrie 2020
Medicamentul interzis persoanelor infectate cu coronavirus. Ce se poate întâmpla dacă îl iei
Știrileprotv.ro
Medicamentul interzis persoanelor infectate cu coronavirus. Ce se poate întâmpla dacă îl iei
ULTIMA ORĂ! A murit un cunoscut comentator sportiv din România, din cauza coronavirusului. Avea doar 53 de ani
Telekomsport
ULTIMA ORĂ! A murit un cunoscut comentator sportiv din România, din cauza coronavirusului. Avea doar 53 de ani