Între 13 aprilie, după ora 10:51′, și 15 aprilie, la prânz, momente de entuziasm, chef de distracție, atitudine participativă față de situațiile care îi pot rupte de banalitatea preocupărilor cotidiene sau de rutina de la locul de muncă.

Între 15 aprilie, după ora 13:04′, și 17 aprilie, la prânz, nativii vor fi obligați să acorde (mai) mult timp preocupărilor profesionale. Discrete disfuncții organice legate de fiziologia organelor localizate în abdomenul inferior. În dimineața zilei de 17 aprilie, Mercur va intra în zodia Berbecului și le va da nativilor capacitatea de a vorbi expresiv, de a-și susține în mod convingător un punct de vedere.

Între 17 aprilie, după ora 14:22′, și 19 aprilie, după-amiaza, relațiile parteneriale pot fi puse la încercare: soțul, asociatul, colaboratorul, rivalul va ridica o problemă de interes comun în termeni răspicați.

Pe 19 aprilie va avea loc, pentru a doua oară, în acest an, Luna Plină în Balanță, (prima Lună Plină în Balanță a avut loc pe 21 martie a. c.). Această ipostază astronomică, din categoria Blue Moon (două Luni Pline în același semn zodiacal), reprezintă un mecanism astronomic firesc care s-a format de mai multe ori, din anul 2000 până în prezent, iar pe direcția Berbec/Balanță, s-a întâmplat în 2004. El va avea efect în plan personal și partenerial, diferit în funcție de vârstă și ecou biografic. Atenție la probleme care s-au pus cu o lună în urmă și care revin vor atrage atenția asupra nevoii de a se ține cont de aceleași condiții care au fost ignorate sau abandonate.

Din 19 aprilie, după ora 15:40′, trăiri intense, uneori de-a dreptul destabilizatoare cu privire la o chestiune bănească sau materială care-i preocupă în mod special.

Citeşte şi previziunile Uraniei pentru celelalte zodii

Motivul pentru care tatăl lui Mario i-a cumpărat Aston Martin DBS, mașina cu care a făcut accidentul
GSP.RO

Motivul pentru care tatăl lui Mario i-a cumpărat Aston Martin DBS, mașina cu care a făcut accidentul

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții
HOROSCOP

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții