Între 6 aprilie, după ora 15:07′, și noaptea de 8 aprilie, prin mintea și sufletul unora vor trece tot felul de disponibilități spre desfătare, plăcere, distracție ori preocupări relaxante dar nu toți și nu tuturor le vor da curs. Nota generală va fi dată de dorința de a face „ceva ieșit din comun”, de a-și petrece timpul într-un chip original. Provocări mai mult sau mai puțin convenabile de la copii, mai ales dacă acești au depășit 14 ani.

Între 8 aprilie, după ora 23:15′, și dimineața zilei de 11 aprilie, situații noi, evenimente în derulare, ipostaze care antrenează unul sau mai multe gesturi ca răspuns la ceea ce au declanșat în planul activității depuse la locul de muncă. Discuții pe teme organizatorice, contractuale sau salariale. Un sâmbure de nemulțumire îi va obliga pe Capricorni să nu cedeze prea ușor, să nu accepte ceea ce li se oferă ori ceea ce li se propune în chip de compensare a unui prejudiciu, abuz, neregulă sau eroare.

Din 11 aprilie, după ora 05:32′, slabe speranțe să se ajungă la vreo rezoluție cu un nativ născut în Capricorn, cu atât mai mult dacă va fi vorba de o persoană matură, cu prestigiu și autoritate. De fapt, discuția în sine va fi restrânsă la câteva propoziții rostite pe ton sec, ultimativ. Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de patru luni, de acum încolo, va lucra discret, dar pozitiv, asupra universului de gânduri, tendințe şi dorințe păstrate de către nativi „la secret”.

Vezi şi horoscopul Urania pentru celelalte zodii

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența
GSP.RO

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate