Între 11 august, după ora 7.50, și 13 august după-amiaza: mai puțină speranță și exuberanță, mai multă resemnare sau abordare logică, rațională a chestiunilor sufletești. Relații, în continuare, complicate între părinți și copii, mai ales dacă și copiii sunt deja adulți, iar problemele sunt, și ele, majore.

În seara zilei de 11 august, Mercur va intra în zodia Leului, introducând, până pe 29 august a.c., o notă specifică de interogație interioară în vederea lămuririi unei chestiuni ce nu se lasă descifrată din cauza orgoliului și a vanității ce nu le permite să accepte că, într-un parcurs de viață dezamăgitor, a fost (și) vina lor.

Între 13 august, după ora 18.36, și dimineața zilei de 16 august, solicitare intensă a axei cardio-vasculare potențată de Luna Plină în Vărsător, care se va produce în ziua de 15 august, exercitându-și influxurile asupra sistemului vascular, a celui venos, a circulației periferice, a fiziologiei sistemului nervos.

Pe 13 august dimineața, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă, introducând, până pe 10 ianuarie 2020, frecvente momente în care nativii se vor îndoi de convingerile lor, de valoarea, justețea sau logica unor decizii, credințe și atașamente sau a oportunității schimbărilor pe care intenționează să le facă în viața și în cariera lor. Din 16 august, după ora 6.50, Fecioarele vor nutri iluzia că, procedând cu blândețe sau diplomație ori uitând și iertând un conflict partenerial, se va rezolva.

Citeşte şi:

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO
GSP.RO

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO