Între 6 aprilie, după ora 15.07, și noaptea de 8 aprilie, salturi la nivelul conștiinței: unele persoane pot ajunge la concluzii surprinzătoare, plecând de la un detaliu aparent nesemnificativ.

Între 8 aprilie, după ora 23.15, și dimineața zilei de 11 aprilie, provocări publice: Fecioarele vor fi puse în situația să vorbească în fața unei asistențe, să facă declarații oficiale, să se exprime în presă, în online sau în întrunirile importante. Nativii vor susține corect sau vor onora cu brio provocarea în funcție de vârstă, educație, pregătire profesională sau experiență de viață ori valoare personală și vor face o impresie puternică în rândul celor care îi ascultă/citesc/urmăresc. Uneori, ar putea fi vorba de un succes sau de o afirmare viguroasă a personalității și convingerilor lor.

Din 11 aprilie, după ora 5.32, reticențe față de acei apropiați ale căror argumentele vehiculate și soluțiile prizate ridică semne de întrebare și stârnesc dezacordul afișat sau reprimat al nativilor. Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de patru luni, de acum încolo, va opera asupra sectorului familiei, al casei, al averii, al construcției personale bazate pe moștenire, educație, tradiție.

Vezi şi horoscopul Urania pentru celelalte zodii