Mergi direct la conținut »
Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Fecioară pentru perioada 6-12 aprilie 2019 | Video Uranissima
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Fecioară pentru perioada 6-12 aprilie 2019 | Video Uranissima

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Fecioară pentru perioada 6-12 aprilie 2019 | Video Uranissima

În prima parte a zilei de 6 aprilie, dezbateri aprinse cu una sau mai multe persoane interesate de același venit, bun material sau avantaj pe care îl pretinde și Fecioara. Situație încărcată de tensiune și ostilitate chiar și între nativi și străinii cu care se confruntă, dacă Fecioarele se simt amenințate direct ori sunt lezate în interesele lor. Posibile accidente, mai ales în zona anatomică a capului. Nu vă asumați riscuri în caz de antrenamente sportive, competiții, accidente, conflicte violente (inclusiv demonstrații de stradă), intemperii majore, traseu accidentat parcurs pe jos sau cu un mijloc de transport improvizat.

Între 6 aprilie, după ora 15.07, și noaptea de 8 aprilie, salturi la nivelul conștiinței: unele persoane pot ajunge la concluzii surprinzătoare, plecând de la un detaliu aparent nesemnificativ.

Între 8 aprilie, după ora 23.15, și dimineața zilei de 11 aprilie, provocări publice: Fecioarele vor fi puse în situația să vorbească în fața unei asistențe, să facă declarații oficiale, să se exprime în presă, în online sau în întrunirile importante. Nativii vor susține corect sau vor onora cu brio provocarea în funcție de vârstă, educație, pregătire profesională sau experiență de viață ori valoare personală și vor face o impresie puternică în rândul celor care îi ascultă/citesc/urmăresc. Uneori, ar putea fi vorba de un succes sau de o afirmare viguroasă a personalității și convingerilor lor.

Din 11 aprilie, după ora 5.32, reticențe față de acei apropiați ale căror argumentele vehiculate și soluțiile prizate ridică semne de întrebare și stârnesc dezacordul afișat sau reprimat al nativilor. Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de patru luni, de acum încolo, va opera asupra sectorului familiei, al casei, al averii, al construcției personale bazate pe moștenire, educație, tradiție.

Vezi şi horoscopul Urania pentru celelalte zodii

Close
Închide
  Close