Adevărata îmbunătățire se va resimți însă din 12 august, când Jupiter va reveni la mersul direct, putând, astfel, să-și exercite funcțiile benefice și protectoare în privința relațiilor parteneriale.

Între 11 august, după ora 7.50, și 13 august după-amiaza, unele persoane vor constata că puterea lor de a controla o chestiune materială sau un beneficiu personal este limitată sau chiar blocată de constrângeri de natură legală, morală sau relațională. În seara zilei de 11 august, Mercur va intra în zodia Leului și va exercita, până pe 29 august a.c., o influență autoritară ori de câte ori nativii vor trebui să se exprime în public sau vor susține un examen (test, verificare, audiție, preselecție).

Între 13 august, după ora 18.36, și dimineața zilei de 16 august, idei interesante, soluții ingenioase, proiecte îndrăznețe, în funcție de vârsta și premisa care îl vor motiva pe fiecare nativ. Moment special, provocator în preajma zilei de 15 august, când se va produce Lună Plină în Vărsător. Pe 13 august dimineața, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă și va exercita, pe 10 ianuarie 2020, o semnificativă influență astrală asupra lumii interioare și, implicit, asupra sănătății și a unor întâmplări și trăiri menite să le tulbure nativilor ordinea existențială curentă, convingerile, percepțiile și motivațiile.

Din 16 august, după ora 6.50, posibilă satisfacție provocată de un succes, de o apreciere publică, de o ipostază socio-profesională convenabilă sau chiar măgulitoare. Întreaga săptămână poate sta sub semnul unor evenimente care le vor permite nativilor, mai ales dacă sunt la maturitatea vârstei, experienței și valorii profesionale, să se instaleze autoritar în conștiința publică.

Citeşte şi:

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO
GSP.RO

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO