Mergi direct la conținut »
Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Gemeni pentru perioada 13-19 aprilie 2019
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Gemeni pentru perioada 13-19 aprilie 2019

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Gemeni pentru perioada 13-19 aprilie 2019

În prima parte a zilei de 13 aprilie, restricții financiare, „jenă financiară”, nevoie de chibzuială bănească, plăți necesare.

Între 13 aprilie, după ora 10:51′, și 15 aprilie, la prânz, progres sau succes determinat de gradul de informație pe o temă dată: cu cât nativul va ști mai multe lucruri cu atât va fi mai avantajat și mai protejat în fața unor eventuale riscuri sau decizii neinspirate. Posibilitatea de a se impune în situații speciale prin curajul cu care vor aborda subiecte delicate sau vor face față unor împrejurări unde este nevoie de combativitate verbală.

Între 15 aprilie, după ora 13:04′, și 17 aprilie, la prânz, chestiuni curente, organizatorice sau administrative privitoare la casă și gospodărie. Mercur va intra în dimineața zilei de 17 aprilie în zodia Berbecului și le va induce dorința sau tendința de a se impune punctul de vedere în fața unor cunoscuți. Comunicarea cu aceștia poate fi mai intensă ca de obicei.

Între 17 aprilie, după ora 14:22′, și 19 aprilie, după-amiaza, disponibilitate pentru activități relaxante care să nu-i solicite prea mult și care să le permită experiențe artistice, culturale, intelectuale menite să le lărgească orizontul de cunoaștere.

Pe 19 aprilie va avea loc, pentru a doua oară, în acest an, Luna Plină în Balanță, la 29°07′ (prima Lună Plină în Balanță a avut loc pe 21 martie a. c.).

Această ipostază astronomică, din categoria Blue Moon (două Luni Pline în același semn zodiacal), reprezintă un mecanism astronomic firesc care s-a format de mai multe ori, din anul 2000 până în prezent, iar pe direcția Berbec/Balanță, s-a mai întâmplat în 2004. Ea va angaja axa celor două case relaționale bazate pe simpatie, atracție, sentimente și comuniune sufletească.

Din 19 aprilie, după ora 15:40′, în următoarele două zile, posibile îngrijorări legate de aspectul muncii sau de schimbările dezavantajante pentru nativi.

Citeşte şi previziunile Uraniei pentru celelalte zodii

Close
Închide
  Close