MENIU CAUTĂ

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Gemeni pentru perioada 13-19 aprilie 2019

Distribuie

În prima parte a zilei de 13 aprilie, restricții financiare, „jenă financiară”, nevoie de chibzuială bănească, plăți necesare.

Între 13 aprilie, după ora 10:51′, și 15 aprilie, la prânz, progres sau succes determinat de gradul de informație pe o temă dată: cu cât nativul va ști mai multe lucruri cu atât va fi mai avantajat și mai protejat în fața unor eventuale riscuri sau decizii neinspirate. Posibilitatea de a se impune în situații speciale prin curajul cu care vor aborda subiecte delicate sau vor face față unor împrejurări unde este nevoie de combativitate verbală.

Între 15 aprilie, după ora 13:04′, și 17 aprilie, la prânz, chestiuni curente, organizatorice sau administrative privitoare la casă și gospodărie. Mercur va intra în dimineața zilei de 17 aprilie în zodia Berbecului și le va induce dorința sau tendința de a se impune punctul de vedere în fața unor cunoscuți. Comunicarea cu aceștia poate fi mai intensă ca de obicei.

Între 17 aprilie, după ora 14:22′, și 19 aprilie, după-amiaza, disponibilitate pentru activități relaxante care să nu-i solicite prea mult și care să le permită experiențe artistice, culturale, intelectuale menite să le lărgească orizontul de cunoaștere.

Pe 19 aprilie va avea loc, pentru a doua oară, în acest an, Luna Plină în Balanță, la 29°07′ (prima Lună Plină în Balanță a avut loc pe 21 martie a. c.).

Această ipostază astronomică, din categoria Blue Moon (două Luni Pline în același semn zodiacal), reprezintă un mecanism astronomic firesc care s-a format de mai multe ori, din anul 2000 până în prezent, iar pe direcția Berbec/Balanță, s-a mai întâmplat în 2004. Ea va angaja axa celor două case relaționale bazate pe simpatie, atracție, sentimente și comuniune sufletească.

Din 19 aprilie, după ora 15:40′, în următoarele două zile, posibile îngrijorări legate de aspectul muncii sau de schimbările dezavantajante pentru nativi.

Citeşte şi previziunile Uraniei pentru celelalte zodii

Citește mai multe despre Urania și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii