Mergi direct la conținut »
Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Leu pentru perioada 6-12 aprilie 2019 | Video Uranissima
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Leu pentru perioada 6-12 aprilie 2019 | Video Uranissima

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Leu pentru perioada 6-12 aprilie 2019 | Video Uranissima

În prima parte a zilei de 6 aprilie, revoltă interioară provocată de evoluția neconvingătoare, conflictuală, riscantă ori total dezordonată a activităților în care nativii s-au implicat trup și suflet și de care acum ei sunt dezamăgiți. Caruselul evenimentelor nu le va permite să aibă la dispoziție prea mult timp pentru a medita și a decide cu obiectivitate și calm; dimpotrivă, ei vor fi obligați să dea o replică imediată, “la cald”, acestor provocări și să ia decizii care s-ar putea dovedi, în timp, mai puțin inspirate. E nevoie de multă ordine în gânduri, de stăpânire de sine și effort, de obiectivitate.

Între 6 aprilie, după ora 15.07, și noaptea de 8 aprilie, tendințe divergente: dorința celor născuți în Leu este să-și consolideze statutul socio-profesional și imaginea publică ori să-și netezească drumul spre succes, motive pentru care sunt dispuși să facă salturi existențiale și să-și asume posturi inedite, și destabilizările la care sunt supuși (evenimente publice, relații personale care evoluează defectuos, fluctuații de încredere, vanități, rivalități, competiții nedrepte).

Între 8 aprilie, după ora 23.15, și dimineața zilei de 11 aprilie, dinamică specială a relațiilor cu prietenii sau persoanele apropiate lor conjunctural. Schimburi de impresii, de idei, de soluții, dar și controverse ori dispute menținute într-un cadru firesc și politicos, în funcție de vârsta, educația și experiența fiecărui nativ.

Din 11 aprilie, după ora 5.32, afecțiuni care se intensifică pentru moment ori care revin după o perioadă de remisiune. Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de patru luni, de acum încolo, va exercita un efect special de temperare a efluviilor sentimentale, de recurs la rațiune, de acceptare a măsurii și autocontrolului în direcțiile de viață menite să le ofere plăceri și satisfacții sentimentale, senzoriale, sexuale.

Vezi şi horoscopul Urania pentru celelalte zodii

Close
Închide
  Close