MENIU CAUTĂ

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Leu pentru perioada 6-12 aprilie 2019 | Video Uranissima

Distribuie

În prima parte a zilei de 6 aprilie, revoltă interioară provocată de evoluția neconvingătoare, conflictuală, riscantă ori total dezordonată a activităților în care nativii s-au implicat trup și suflet și de care acum ei sunt dezamăgiți. Caruselul evenimentelor nu le va permite să aibă la dispoziție prea mult timp pentru a medita și a decide cu obiectivitate și calm; dimpotrivă, ei vor fi obligați să dea o replică imediată, “la cald”, acestor provocări și să ia decizii care s-ar putea dovedi, în timp, mai puțin inspirate. E nevoie de multă ordine în gânduri, de stăpânire de sine și effort, de obiectivitate.

Între 6 aprilie, după ora 15.07, și noaptea de 8 aprilie, tendințe divergente: dorința celor născuți în Leu este să-și consolideze statutul socio-profesional și imaginea publică ori să-și netezească drumul spre succes, motive pentru care sunt dispuși să facă salturi existențiale și să-și asume posturi inedite, și destabilizările la care sunt supuși (evenimente publice, relații personale care evoluează defectuos, fluctuații de încredere, vanități, rivalități, competiții nedrepte).

Între 8 aprilie, după ora 23.15, și dimineața zilei de 11 aprilie, dinamică specială a relațiilor cu prietenii sau persoanele apropiate lor conjunctural. Schimburi de impresii, de idei, de soluții, dar și controverse ori dispute menținute într-un cadru firesc și politicos, în funcție de vârsta, educația și experiența fiecărui nativ.

Din 11 aprilie, după ora 5.32, afecțiuni care se intensifică pentru moment ori care revin după o perioadă de remisiune. Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de patru luni, de acum încolo, va exercita un efect special de temperare a efluviilor sentimentale, de recurs la rațiune, de acceptare a măsurii și autocontrolului în direcțiile de viață menite să le ofere plăceri și satisfacții sentimentale, senzoriale, sexuale.

Vezi şi horoscopul Urania pentru celelalte zodii

Citește mai multe despre Urania și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii