Între 11 august, după ora 07:50, și 13 august după-amiaza, aceleași rezerve și dezamăgiri stârnite de unul sau mai mulți prieteni. În seara zilei de 11 august, Mercur va intra în zodia Leului și se va dovedi, până pe 29 august a. c., un factor astral util și important în toate demersurile nativilor privitoare la munca și activitatea lor profesională: cereri, observații, audiențe, revendicări speciale, etc.

Între 13 august, după ora 18:36, și dimineața zilei de 16 august, moment de mare solicitare pentru cele două case ale sănătății, mai ales pe axa cardio-vasculară, cu implicarea sistemului nervos, a circulației periferice și a sistemului vascular; în acest context, Luna Plină în Vărsător, care se va produce în ziua de 15 august, va avea darul să șubrezească rezistența organismului acestor nativi punându-i, de-a dreptul, la încercare, chiar dacă sunt tineri și sănătoși. Posibil eveniment cu ecou în activitatea profesională curentă pe fondul unui succes sau al unei decizii importante.

Pe 13 august dimineața, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 10 ianuarie 2020, va introduce o permanentă stare de stres și de așteptare înfrigurată a unor vești sau evenimente care să le reconfigureze un sector de viață personală.

Din 16 august, după ora 06:50, Luna își va începe tranzitul prin zodia Peștilor și le va da acestor nativi posibilitatea să se simtă mai bine din punct de vedere organic, să doarmă, să se liniștească și să se însenineze.

Citeşte şi:

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO
GSP.RO

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO