Între 11 august, după ora 07:50, și 13 august după-amiaza, aceleași rezerve și dezamăgiri stârnite de unul sau mai mulți prieteni. În seara zilei de 11 august, Mercur va intra în zodia Leului și se va dovedi, până pe 29 august a. c., un factor astral util și important în toate demersurile nativilor privitoare la munca și activitatea lor profesională: cereri, observații, audiențe, revendicări speciale, etc.

Între 13 august, după ora 18:36, și dimineața zilei de 16 august, moment de mare solicitare pentru cele două case ale sănătății, mai ales pe axa cardio-vasculară, cu implicarea sistemului nervos, a circulației periferice și a sistemului vascular; în acest context, Luna Plină în Vărsător, care se va produce în ziua de 15 august, va avea darul să șubrezească rezistența organismului acestor nativi punându-i, de-a dreptul, la încercare, chiar dacă sunt tineri și sănătoși. Posibil eveniment cu ecou în activitatea profesională curentă pe fondul unui succes sau al unei decizii importante.

Pe 13 august dimineața, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 10 ianuarie 2020, va introduce o permanentă stare de stres și de așteptare înfrigurată a unor vești sau evenimente care să le reconfigureze un sector de viață personală.

Din 16 august, după ora 06:50, Luna își va începe tranzitul prin zodia Peștilor și le va da acestor nativi posibilitatea să se simtă mai bine din punct de vedere organic, să doarmă, să se liniștească și să se însenineze.

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă