Mergi direct la conținut »
Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Peşti pentru perioada 30 martie-5 aprilie 2019 | Video Uranissima
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Peşti pentru perioada 30 martie-5 aprilie 2019 | Video Uranissima

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Peşti pentru perioada 30 martie-5 aprilie 2019 | Video Uranissima

Între 30 martie și 1 aprilie după-amiaza, perioadă de agitație interioară: Peștii vor fi neliniștiți, se vor gândi la viitor și nu vor vedea decît un noian de provocări și de riscuri, se vor întoarce cu gândul în trecut și nu vor avea decât regrete și dezamăgiri iar pentru prezentul care-i cheamă insistent nu vor găsi determinarea și vigoarea necesară să se pună pe treabă.

În dimineața zilei de 31 martie, Marte va intra în zodia Gemenilor, semn în care va rămne până pe 16 mai a. c. În mod normal, aflat în tranzit prin sectorul familiei, al casei, al patrimoniului, al relațiilor cu familia, Marte ar trebui să aibă un parcurs atenuat, limitat la informațiile privitoare la  sectoarele amintite iar Peștii, la rândul lor, să se lase oarecum influențați de „vorbele care zboară” fără să facă, însă, din acestea, motive reale pentru a lua decizii importante.

Mai degrabă va fi vorba de dezbateri interioare, de dubii, de îndoieli și de răzgândiri, mai ales că, nu peste mult timp, Marte va face o importantă opoziție cu Jupiter, postură în care nu s-a mai găsit de 12 ani, și care se va reflecta intens în sectorul carierei acestor nativi.

Între 1 aprilie, după ora 16:48′, și 4 aprilie în zori, starea generală a Peștilor se va îmbunătăți grației tranzitului Lunii prin semnul lor zodiacal care le va da posibilitatea să se echilibreze prin metodele numai de ei știute și experimentate de-a lungul vieții.

Între 4 aprilie, după ora 04:57′, și 5 aprilie, preocupări legate de bani, plăți, încasări, etc. Nu toate le vor face plăcere nativilor, mai ales dacă, pentru toate acestea, ei vor trebui să stea la coadă la niște ghișee, să întocmească documente doveditoare ori chiar să aibă discuții în contradictoriu cu cei cu care intră în dialog (explicații, reclamații, etc.). E de reținut, totuși protecția reală exercitată, în continuare, de Venus care se va afla, întreaga săptămână, în semnul lor zodiacal.

Vezi și horoscopul Urania pentru celelalte zodii

Close
Închide
  Close