Între 8 decembrie, după ora 9:30, și după-amiaza zilei de 10 decembrie, preocupările de ordin bănesc privesc nevoia de stabilizare, de conservare a unei rezerve bănești ori de valorificare a propriei forțe de muncă sau a unor competențe. Efort de a dejuca planurile unora sau altora de a câștiga  “pe spinarea lor”.

Pe 9 decembrie, Mercur va intra în zodia Săgetătorului și până pe 29 decembrie va susține sectorul învățării, al acumulării de cunoștințe, al dialogurilor profitabile, lămuritoare, al contactelor cu oamenii și persoanele aflate în străinătate, scurtele deplasări efectuate, de cele mai multe ori, cu un scop precis, pedagogic sau profesional și, secundar, ca divertisment, precum și dialogurile cu oamenii aflați în fruntea unor instituții și organisme, în vederea unei cooperări sau a implicării nativului în activități de larg răsunet în public.

Între 10 decembrie, după ora 18:47, și începutul zilei de 13 decembrie, bună capacitate de exprimare liberă, în condițiile unei vieți și activități curente, dar și în împrejurările unde stilul contează și care, alături de un conținut inteligent susținut, le poate aduce și un beneficiu de imagine sau un succes. Deplasări de scurtă durată: mai degrabă vizite, chiar dacă, pentru asta, ei vor trebui să facă niște kilometri în plus față de traseele pe care le parcurg zilnic.

În acest sector al cerului lor astral se va plasa, în ziua de 12 decembrie, Luna Plină în Gemeni, care ar putea marca un moment demn de ținut minte prin informațiile necesare care vor ajunge la ei sau prin dialogurile utile pe care le-ar putea avea în preajma acestui răstimp. Din 13 decembrie, după ora 1:23, chestiuni casnice, domestice; implicări în viața de familie.

Anamaria Prodan i-a înnebunit pe britanici cu ultima aparitie pe Instagram. Ce au scris jurnalistii din Anglia despre romanca
GSP.RO

Anamaria Prodan i-a înnebunit pe britanici cu ultima aparitie pe Instagram. Ce au scris jurnalistii din Anglia despre romanca

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă
HOROSCOP

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă