Între 15 decembrie, după ora 6.00, și 17 decembrie, dimineața, cei tineri vor fi tentați de provocările momentului care prefigurează distracția de sărbători și nu se vor da în lături să “exerseze”, ba chiar, fără nici o undă de ironie, vor testa mai multe locații pentru a vedea care dintre ele merită un loc în programul lor de vacanță. Efort creativ sau interpretativ dacă este vorba de spectacole și manifestări publice la care vor participa în calitate de realizatori, vedete, invitați sau în postură de spectatori.

Între 17 decembrie, după ora 9.00, și 19 decembrie, la prânz, muncă, efort organizatoric la locul de muncă, dar și discrete disfuncții (sensibilități) digestive. Între 19 decembrie, după ora 12.05 și 20 decembrie, întâlniri politicoase, dialoguri în timpul cărora se vor risipi amabilități, dar care nu vor permite progrese reale pe calea unei soluții sau a unei împăcări.

Efort de a ignora atitudinea refractară a unor colaboratori, ipostază care va funcționa tot mai intens în raport direct cu importanța funcției pe care o deține un nativ. Totuși, într-un context astral mai larg, numeroasele cuadraturi care se vor forma vor angaja casa I a personalității lor și sectorul carierei (ascensiune, succes), punându-le piedici și oferindu-le Berbecilor, prin concluzia la care vor ajunge, adevărate lecții de viață.

Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului, semn pe care îl va tranzita până pe 13 ianuarie 2020, dând, astfel, nativilor posibilitatea să aibă surprize plăcute de la prieteni, să treacă, alături de cei apropiați, prin momente neprevăzute, cele mai multe plăcute, confortabile sau profitabile.

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni