Mergi direct la conținut »
Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Leu pentru perioada 14 - 20 decembrie 2019
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Leu pentru perioada 14 - 20 decembrie 2019

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Leu pentru perioada 14 – 20 decembrie 2019

Între 14 și 15 decembrie dimineața, suferințe mai vechi sau mai noi care pot scădea vitalitatea (chiar și a celor tineri); astfel, nativii se vor simți obosiți, fără chef de muncă, se vor mobiliza cu greu pentru activitățile practice, preferând să se odihnească, sau, neavând altă soluție, dacă durerile ori disfuncțiile îi împiedică să fie activi, le vor amâna pe cele curente.

Între 15 decembrie, după ora 6.00, și 17 decembrie, dimineața, Luna va traversa semnul zodiacal de care aparțin și în felul acesta se vor simți mai în formă decât în ultimele două-trei zile. Plus de energie, bună capacitate de mobilizare a resurselor fizice sau psihice, determinare. Între 17 decembrie, după ora 9.00, și 19 decembrie, la prânz, preocupări bănești sau chestiuni de administrare a unor bunuri prin demersuri curente.

Între 19 decembrie, după ora 12.05 și 20 decembrie, Leii vor face efortul să-și păstreze calmul, mai ales în situațiile în care, la locul de muncă, în afaceri, în dialoguri, în exercitarea prerogativelor unei funcții sau în realizarea sarcinilor de serviciu, vor fi obligați să acționeze corect sau dacă nativii se vor confrunta cu contestări, opoziții, rezistențe, șicane din partea colaboratorilor.

Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului. Micul Benefic va traversa casa relațiilor parteneriale și le va da acestor nativi, până pe 13 ianuarie 2020, posibilitatea de a aborda niște persoane ori de a acționa în niște situații complicate ori neobișnuite în chip inteligent și inspirat.

Uneori, ar putea fi vorba și de oportunități care apar în contextul unor afaceri sau negocieri și care vor schimba datele problemei în favoarea lor. Totuși, este de reținut și latura provocatoare a acestui tranzit care îi poate împinge la atașamente bruște față de oameni mai puțin cunoscuți ori la acceptarea unor propuneri tentante în urma unei analize superficiale și a impresiei de moment.

Close
Închide
  Close