Între 26 august, după ora 0:06, și începutul zilei de 28 august, se pot reactiva suferințele organice mai vechi ori cele cronice se pot dovedi mai greu de suportat, fie și numai prin impactul pe care îl au aceste suferințe fizice asupra psihicului lor.

Între 28 august, după ora 2:54, și începutul zilei de 30 august, moment mai bun, mai intens, resimțit de către nativi ca fiind revigorant. Cei născuți în zodia Leului pot să își găsească noi motivații sau criterii pentru atașamentele lor sociale sau profesionale pentru care, uneori, sunt dispuși să facă sacrificii.

Din 30 august, după ora 2:58, banii vor deveni o chestiune importantă; poate fi vorba de plățile curente, de veniturile obținute în varii condiții sau de salarizare. Pe această direcție din urmă, nu sunt excluse întârzieri, amânări, opoziția sau rezistența factorilor de resort de a pune în aplicare prevederile legale care ar fi în avantajul nativilor: în acest context, faza de Lună Nouă în Fecioară, din 30 august, poate să constituie un moment când forța conjugată a celor cinci planete care vor tranzita casa a II-a să reprezinte un bun prilej de coagulare a argumentelor pentru a-i face pe nativi să găsească o soluție legală/administrativă. În efortul de a-și exprima punctul de vedere și de a-și susține interesul, în ajutorul Leilor va veni, până pe 14 septembrie a.c., și Mercur, care va intra, în acest sector, în ziua de 29 august.

Ar mai fi de luat în calcul aspectele armonice, care se realizează în jurul datei de 30 august, între Uranus și perechea Soare/Lună, dimpreună cu ipostaza de Lună Nouă în care acestea se vor afla și care pot genera o schimbare bruscă în plan material, determinată de un nou statut socio-profesional.

Cine este iubita lui Gabi Balint. Neașteptat cu ce se ocupă Luciana Pop la Bistrița! GALERIE FOTO
GSP.RO

Cine este iubita lui Gabi Balint. Neașteptat cu ce se ocupă Luciana Pop la Bistrița! GALERIE FOTO

Horoscop 22 septembrie 2019. Zi NEAGRĂ pentru mai multe zodii! Cine are parte numai de GHINION
HOROSCOP

Horoscop 22 septembrie 2019. Zi NEAGRĂ pentru mai multe zodii! Cine are parte numai de GHINION